Nieuw
segway rijden

Segway rijden zorgt voor een ervaring die je moet beleven. Je zweeft als het ware boven de grond en bestuurt door middel van je evenwicht. Op zoek naar iets futuristisch en speciaals? Dan is Segway rijden toch echt iets voor jou!

Segway rijden

Segway rijden zie je tegenwoordig in veel films, maar ook in je omgeving. De Segway wordt steeds vaker gebruikt in het dagelijkse leven. Alleen toch net iets teveel van het goede om het in huis te nemen. The Events Bakery heeft daar een oplossing voor. Bij ons kun je namelijk Segway rijden, zonder rijbewijs en zonder voorkennis! Na een korte introductie heb je de mogelijkheid om de Segway te besturen op onze locatie. Om het nog uitdagender te maken stellen we een speciaal parcours op met hindernissen. Zigzaggend langs pionnen, achteruit inparkeren en nog veel meer. Wees niet bang, ten alle tijden staan onze ervaren instructeurs klaar om je door het parcours te leiden.

Segway tour

Een Segway tour zorgt voor verfrissing en avontuur. Met een Segway tour neem je even de tijd om te relaxen en genieten van de omgeving. Dit doe je natuurlijk samen met je vrienden, familie of collega’s. Rijden op dit hightech vervoersmiddel zal een speciale ervaring opleveren. Onze segway tour wordt al aangeboden vanaf 30 minuten. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog een segway tour.

Segway rijden combineren

Segway rijden is makkelijk te combineren met andere activiteiten voor een compleet uitje. Zo kun je naast segway rijden ook quad rijden, boogschieten en zelfs een slipcursus volgen! Stel hier je eigen uitje samen. Ook bieden we veel horeca mogelijkheden. Segway rijden als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met ons en we bespreken alle mogelijkheden. 

Segway Locaties

Segway rijden vereist een locatie waar dit futuristische apparaat met gemak kan rijden. Dit kan dus niet zomaar overal. The Events Bakery heeft twee locaties die Segway rijden mogelijk maken:

Prijzen Segway rijden

  • Basis Segway rijden 30 minuten: €29,95

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €89,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €69,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €47,50

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus