combi deal
Driften + Paintball
Stuntrijden

Ben jij behendig genoeg om alle kogels te ontwijken, maar precisiegericht om iedereen uit te schakelen? Altijd al Fast & Furious willen herleven? Beleef beide in dit bedrijfsuitje vol adrenaline en spektakel! Dan is dit arrangement voor jou! Combineer paintballen met driften en stuntrijden voor de ultieme beleving.

Inhoud Adrenaline Special

Rennen, duiken, springen, klimmen: ben jij je tegenstander te slim af? Met snelheid, tactiek, een scherp oog en natuurlijk een beetje geluk, kom je een heel eind! Na het opvoeren van adrenaline met een paintball game is het tijd voor nog meer adrenaline. In een speciale auto ga je driften op ons parcours! Ervaring is niet vereist om te driften, het is juist leuker als je het voor de eerste keer doet! Je sluit de dag af met leuke opdrachten in de auto, namelijk met stuntrijden.

Paintball

Outdoor paintball zorgt voor een nog realistische paintball ervaring. Na een sprintje duik je achter een van de objecten in de arena. Achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken verberg je je voor ‘de vijand’. Klim in een uitkijkpost of tijger door enorme rioolbuizen. Schiet één voor één al je tegenstanders uit het spel. Pas wel op dat je niet geraakt wordt, dan is het ook game-over voor jou. Paintball is één en al adrenaline en actie!

Driften

Het is tijd om de baan onveilig te maken. Stap de auto in voor een driftsessie waar Vin Diesel jaloers op zal zijn! Doe een powerslide, gaslos-drift, 180 graden turn en nog veel meer. Durf jij het aan?

Stuntrijden

Met hoge snelheid inparken, penalty shieten met de auto en nog veel meer leuke onderdelen. Met stuntrijden ervaar je leuke en uitdagende opdrachten. Heb jij de controle om de opdrachten succesvol te voltooien?

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 - Ontvangst op locatie
  • 13:15 - Paintball
  • 14:15 - Pauze
  • 14:45 - Driften
  • 15:45 - Stuntrijden
  • 16:45 - Naborrelen

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €89,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €69,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €47,50

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus