Nieuw
Offroad rijden

Altijd al willen weten hoe het voelt om te rijden met een ruige 4x4 wagen in de modder? Vraag je jezelf ook af wat voor kick het zal geven om de ene na de andere heuvel te overwinnen in een terreinwagen? Wij bieden je de kans om dit mee te maken! Kom naar The Events Bakery voor een 4x4 experience om nooit te vergeten.

Offroad rijden

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op ons terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

Combineer Offroad rijden

Wil je naast 4x4 rijden ook genieten van onze andere activiteiten? Bekijk dan snel onze speciaal samengestelde combideals. Zo kun je kiezen voor ons Wheels & Arrows arrangement, waarbij je naast offroad rijden ook gaat slippen, quad rijden en boogschieten. Ook is het mogelijk om offroad rijden te combineren met onze ongevallensimulator met Changing Gears, zo heb je een zowel leerzame als actie volle ervaring. Staat jouw uitje er niet tussen? Geen probleem, bij ons kun je in zijn geheel je eigen uitje samenstellen!

Bedrijfsuitje Offroad

Met het hele bedrijf offroad rijden? Dat kan! Op ons terrein zijn genoeg terreinwagens aanwezig om je hele bedrijf te voorzien van deze unieke ervaring. Je rijdt in roulatie zodat je ook naar je collega's kunt kijken. Hier geniet en leer je enorm van, gegarandeerd! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken. Eén ding is zeker, het wordt een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Vrijgezellenfeest Offroad

Ook voor een vrijgezellenfeest is offroad rijden uitermate geschikt. Je voelt samen met je vrienden de adrenaline stromen door je lichaam, terwijl de grootste plezier hebt op ons terrein. Achteraf nog een hapje eten of borrelen? Bekijk onze uitgebreide horeca mogelijkheden. Het vrijgezellenfeest moet natuurlijk wel (een beetje) in het teken staan van de bachelor. Van tevoren is het dan ook mogelijk om een originele verrassing klaar te zetten voor de bachelor. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor een vrijgezellenfeest op maat. 

Offroad Locaties

Offroad rijden kan niet overal. Het vereist een locatie in een bosrijke omgeving met parcours. The Events Bakery beschikt over twee locaties in Nederland die voldoen aan de eisen voor een onvergetelijke offroad ervaring. Offroad rijden is mogelijk in Moordrecht (Gouda) en Nuenen (Eindhoven).

Deze activiteit is ook in de avond mogelijk dankzij verlichte velden!

Prijzen Offroad rijden

  • 1 uur 4x4 rijden €64,95
  • 2 uur 4x4 rijden: €89,95

Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Offroad boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus