Nieuw

Maak een uniek schilderij met de schildertechniek van de Aboriginals!'

Schilder op de Dot Painting manier. Je schildert dus met stippen net zoals de Aboriginals. Deze eeuwenoude stam schilderde op bomen en rotsen om een verhaal te vertellen. Tegenwoordig zie je deze techniek ook terugkomen op doek.

Er wordt geschilderd met kleine, dunne stokjes en satéprikkers. Kies uit ons ruime assortiment van kleuren en ontwerp een schilderij dat past bij je stijl. Maak een eigen schilderij of maak samen met vrienden of collega's een gezamenlijk schilderij.

Kies vooraf uit een van onze opties:

– Maak een eigen schilderij op doek van 20 centimeter bij 20 centimeter.

– Maak samen een schilderij op één groot doek

– Op een groter doek schilderen? Geef dit aan bij je boeking en schilder een persoonlijk schilderij van 30 centimeter bij 40 centimeter. Extra kosten bedragen €10,00 p.p.

Workshop op eigen locatie
Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam). 

Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.


 

Aboriginal boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus