Nieuw
Airsoft

Airsoft is een militaire simulatie waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen om uitdagende missies te volbrengen. Airsoft bevat alle elementen van een geslaagd uitje vol actie en adrenaline. Eenmaal begonnen, wil je niet meer stoppen!

Wat is Airsoft?

Airsoft brengt paintball tot een hoger niveau! Airsoft is een militair spel waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in spannende missies. Van capture the flag, build your tower tot het verslaan van zombies met de gamemode INFECTED. Op onze airsoft locaties in Nederland kan je gebruik maken van ons basis airsoft wapen, de Dragonstar. Wil je graag de volledige militaire ervaring? Dan hebben we speciaal voor jou de M4 TippMann! Dit is een 1:1 replica van het bestaande wapen. Dit replica wapen is alleen beschikbaar op onze locatie in Belgie* (Merksplas). Je schiet bij Airsoft met plastic balletjes van 6 mm (BB’s). Je bent nog nooit zo afhankelijk geweest van je teamgenoten. En als je eenmaal de adrenaline van Airsoft ervaren hebt, wil je het blijven spelen!

Airsoft Vrijgezellenfeest

Airsoft is ideaal als vrijgezellenfeest! Verzamel al je maten voor een epische paintball strijd. In games en films leek het zo makkelijk, ervaar het nu in het echt, op de meest realistisch mogelijke manier! Maak het nog leuker door de vrijgezel een konijnenpak aan te laten doen! Airsoft als vrijgezellenfeest zorgt voor hilarische momenten waar nog lang in de vriendengroep over nagepraat zal worden. Na alle actie ook een hapje eten en drinken? Dat kan, vraag nu een offerte aan voor een vrijgezellenfeest op maat.

Airsoft Bedrijfsuitje

Hebben collega’s op werk veel praatjes? Zeggen ze dat ze beter zijn? Het is tijd om dit eens en voor altijd te bewijzen. Kom paintballen als bedrijfsuitje en laat zien wie de baas is! Praatjes vanuit een bureaustoel gaat makkelijk, tijd om het te bewijzen op ons outdoor paintball terrein. Vorm teams, kies je uitrusting en de strijd kan beginnen! Het is zelfs mogelijk om in de avond te komen paintballen op onze verlichte velden. Maak je maar verder geen zorgen over extra kogels, want jullie krijgen van ons onbeperkte kogels! Vraag een offerte aan voor een bedrijfsuitje op maat.

Airsoft Locaties

Inhoud Airsoft

Airsoft is inclusief:

 ✓ 3 uur airsoft

 ✓ Onbeperkt kogels

 ✓ Replica wapen*

 ✓ Gratis kluisjes

*In Nederland spelen we met speciale airsoft wapens die minder op echte wapens lijken. Dat is vanwege de wetgeving.

Airsoft boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus