Nieuw
Archery tag

De nieuwste rage in Nederland is nu ook bij The Events Bakery! Archery Tag combineert intensiteit met adrenaline en spanning. Schakel je meedogenloos al je tegenstanders uit of schiet je op tactische wijze alle doelen om de overwinning te pakken? Beleef nu ook deze intens leuke activiteit!

Archery Tag

Archery Tag is te vergelijken met trefbal en paintball. Echter heb je bij Archery Tag geen blauwe plekken aan het einde van de dag. Je gooit niet met ballen, schiet niet met paintballs, maar je schiet met pijlen! Dit brengt een totaal andere wending aan spellen die je normaal gesproken gewend bent. Met speciale pijlen met een zachte foampunt is het ook uitermate veilig. Je ziet het in films wel voorbijkomen, epische gevechten waar boogschutters de ene na de andere vijand neerhalen. Nu is het jouw kans om dit te ervaren!

Spellen

Archery Tag speel je met 2 teams. Het spel kan op 3 manieren gewonnen worden. Elk team heeft 5-punt targets die de tegenstander probeert te schieten. Jouw team moet zijn eigen targets beschermen, maar tegelijkertijd ook die van de tegenstander uitschakelen. Wanneer alle 5 de targets van de tegenstander zijn neergehaald win je het spel. Een andere manier om het spel te winnen is door alle tegenstanders uit te schakelen. De laatste manier is door het spel helemaal uit te spelen. Het team dat na het laatste fluitsignaal nog de meeste targets overeind heeft staan is de winnaar.

Er zijn ook nog 3 hele verschillende en uitdagende spelvarianten van Archery Tag: 

The Hunger Game

Hierbij gaan alle deelnemers het veld in met als doel: overleven! Als startpositie staan de deelnemers in een cirkel met de bogen tegen elkaar aan. Wanneer het startsein klinkt ren je zo snel mogelijk het veld in en zoek je de beste positie.

Smokkelaars

Hierbij moeten jij en je team het smokkelwaar door het veld zien te smokkelen zonder geraakt te worden door de tegenstanders!

Free for All

Iedere speler krijgt hier een boog met 3 pijlen om mee te beginnen. Zodra het fluitsignaal klinkt is het alles of niets! Iedereen is je tegenstander dus het is aan jou de taak om als laatste overlevende te blijven staan!

Vrijgezellenfeest

Archery Tag is ideaal als vrijgezellenfeest! Samen met al je vrienden kom je op ons terrein strijden, zonder er een schrammetje aan over te houden! Natuurlijk betekent dit niet dat het niet uitdagend genoeg is. Integendeel, je moet rennen, rollen, duiken, schuilen en precies schieten om het spel te winnen! Dit zorgt voor momenten vol actie, hilarische scenario’s en onvergetelijke momenten. Kortom een onvergetelijk vrijgezellenfeest waar nog veel over nagepraat zal worden!    

Horeca

Na een intensief potje Archery Tag is het natuurlijk goed om even af te koelen met een lekker drankje en je maag te vullen met wat lekkers. Van een simpele lunch tot een uitgebreide barbecue, de horeca mogelijkheden zijn erg breed. Bekijk hier alle horeca of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Combineren

Naast Archery Tag hebben we nog andere tientallen activiteiten! Denk hierbij aan: quad rijden, offroad rijden, slipcursus, pokeren, driften en nog veel meer. Deze activiteiten zijn gemakkelijk te combineren met elkaar. Interesse? Vraag dan een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken!

Archery Tag Locaties

Archery Tag is mogelijk op de volgende locaties:

Archery Tag boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus