Nieuw

Een bedrijfsuitje bij Eventbakery betekent actie, avontuur en een onvergetelijke ervaring! Met onze jarenlange ervaring en tientallen uitjes weten wij exact te voldoen aan je wensen en behoeftes. Van quad rijden tot een slipcursus, een barbeque tot aan een uitgebreid diner. Alle bedrijfsuitjes worden speciaal op maat. gemaakt. Eventsbakery biedt ongekende mogelijkheden voor elk bedrijf!

Bedrijfsuitje Quad rijden

Rijden op quads is ideaal als onderdeel van je bedrijfsuitje. Samen met je collega’s het uitdagende parcours op, elkaar uitdagen met stunts en natuurlijk gezellig naborrelen aan de bar. Eén ding is zeker, het wordt een bedrijfsuitje waar nog veel over nagepraat zal worden! Vraag een offerte aan en wij maken een bedrijfsuitje op maat.

Quad rijden prijzen

  • 1 uur, €39,95
     

Quad rijden is mogelijk vanaf 16 jaar en een rijbewijs is niet verplicht. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

TEAMBUILDING GAMES

Ontbreekt het teamgevoel bij jouw collega's? Het teamgevoel zorgt ervoor dat iedereen in een prettige werkomgeving goed en efficiënt samen kan werken met elkaar. Bij Eventsbakery bieden wij diverse teambuilding spellen aan om het teamgevoel te versterken!

SURVIVAL GAMES

De Surival Games bestaat uit expeditie robinson, archery tag en electric fence. Kortom een dagje vol survival! Ideaal als bedrijfsuitje, boek daarom nu de survival games bij the eventsbakery!

POKERAVOND

Onderling een avondje pokeren met je collega's? Bij Eventsbakery zorgen wij voor de kaarten, chips, professionele pokertafel en alle snacks en drankjes. Het enige wat jij moet meenemen is een zonnebril, voor je strakke pokerface! Een pokeravond betekent een avond vol tactiek, spanning en humor! Boek nu al vanaf €24,95!

 


 

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus