Nieuw
Bedrijfsuitje

Niks is belangrijkers dan op z’n tijd iets leuks te doen met de collega’s. Even lekker uit de hectiek en lekker een dagje met elkaar bijpraten en genieten van een ontspannen bedrijfsuitje. Of kies je toch voor een bedrijfsuitje vol actie en avontuur? Bekijk de oneindige mogelijkheden bij The Events Bakery!

Bij The Events Bakery hebben we talloze activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud, man en vrouw. Wij organiseren een bedrijfsuitje waarbij het hele team plezier heeft en niet slechts een gedeelte. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje vol actie of een rustig en ontspannend bedrijfsuitje, The Events Bakery regelt het! Met onze meerdere locaties verspreid over de Benelux, groot aanbood aan activiteiten en vele horecamogelijkheden, organiseren wij het bedrijfsuitje om nooit te vergeten!

Bekijk hier ook bedrijven die zijn langsgekomen bij The Events Bakery voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje Locaties

The Events Bakery verzorgt jouw bedrijfsuitje op een locatie in de buurt. Wij hebben meerdere locaties over heel Nederland en België voor een geslaagd bedrijfsuitje:

Bedrijfsuitje Activiteiten

Van een dagje paintballen vol actie tot een rustige segwaytocht door de natuur. Het is allemaal mogelijk bij The Events Bakery. Wij bieden onder andere: 4x4 rijden, quad rijden, slipcursus, boogschieten, klimpark, segway rijden en paintballen. Bekijk onze combi deals om een kant en klare bedrijfsuitje te kiezen of neem contact met ons op voor een bedrijfsuitje op maat! We staan open voor talloze combinaties en hebben de beste horeca om de dag mee af te sluiten. 

Bedrijfsuitje Grote Groepen

Bedrijfsuitje organiseren met een grote groep? Door ons ervaren team aan instructeurs en begeleiders hebben wij de capaciteit om grote groepen te ontvangen op onze locaties. Ook zijn onze activiteiten ook uitermate geschikt voor grote groepen, zonder dat het ten koste gaat van de gezelligheid. Het is zelfs nog mogelijk om een groepsfoto op canvas bij te boeken! Neem contact met ons op voor een bedrijfsuitje op maat!

Bedrijfsuitje Horeca

Een bedrijfsuitje betekent natuurlijk ook gezellig bijpraten met collega’s met een lekker drankje. Bij veel bedrijfsuitjes is er tegenwoordig alleen tijd voor de activiteiten, maar wordt er weinig tijd vrij gemaakt om even uit te rusten en bij te praten. Wij hechten er wel veel waarde aan! Aan onze BurgerBar kun je voor, tijdens of na de activiteiten altijd terecht voor een lekker drankje of warme burger. Een complete lunch of diner bij je bedrijfsuitje? Dat kan! Bekijk al onze horeca mogelijkheden.

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus