Nieuw
handboogschieten

Boogschieten vereist uiterste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Nog niet zo ervaren? Geen probleem! Op ons terrein zijn professionele begeleiders aanwezig om je alle fijne kneepjes van het boogschieten te leren. In een mum van tijd ben je een ware Robin Hood!

Boogschieten

Met boogschieten neem je plaats op onze schietbaan waar veel pijl en boog spelletjes je te wachten staan. Pak je pijl en boog, concentreer je en schiet precies in de roos! Verzamel zo de meeste punten om je vrienden te verslaan. Wil je boogschieten als sport? Dat kan ook! Bij The Events Bakery is er ruimte voor zowel recreatieve als sportieve doeleinden.

Boogschieten Vrijgezellenfeest

Altijd al willen weten wie beter in de roos kan schieten? Komt handboogschieten als onderdeel van een onvergetelijke vrijgezellenfeest. Daarnaast is het nog mogelijk om boogschieten te combineren met andere activiteiten. Vraag een offerte aan voor alle mogelijkheden en organiseer een vrijgezellenfeest op maat. 

Boogschieten Bedrijfsuitje

Boogschieten als onderdeel van je bedrijfsuitje? Dat is mogelijk bij The Events Bakery. Naast handboogschieten organiseren we meerdere activiteiten waarbij zowel teamwork als competitiviteit aanwezig is. Wil je Quad rijden met al je collega’s of toch liever paintballen, het is allemaal mogelijk! Bekijk hier al onze activiteiten. Voor een bedrijfsuitje op maat, neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Locaties Boogschieten

Boogschieten is mogelijk op de onderstaande locaties van The Events Bakery:

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus