Nieuw
Vind de Mol!

Spanning, bedrog, overwinning of vernedering. Dit hoort allemaal bij Vind de Mol! Werk samen met iedereen om de succesvol te zijn, maar kijk uit! De mol probeert de missie te saboteren. Een 3 uur durend avontuur vol spanning en vermaak.

Vind de Mol!

Het spel speel je met een groep, waarbij de spelers moeten samenwerken om opdrachten te winnen. Alleen er zit 1 "mol" in het spel die de opdrachten probeert te saboteren. Worden de opdrachten met succes voltooid en de mol ontmaskerd of wint de mol door het saboteren van de opdrachten? Ga deze zenuwslopende uitdaging aan!

Programma

Alle deelnemers krijgen bij aanvang pas informatie over de missie. Iedereen krijgt een brief met zijn/haar doel. Voor de mol zit er een aparte doelomschrijving in. Niemand weet elkaars doel en dit mag ook niet verteld worden aan elkaar. Dit zorgt ervoor dat niemand te vertrouwen is tot het einde van het spel! Het spel duurt in totaal 3 uur. 

Locatie De Mol

Prijzen De Mol

3 uur Vind de Mol: €29,95

Combineren

Naast De Mol, hebben we nog andere tientallen activiteiten! Denk hierbij aan: quad rijden, offroad rijden, slipcursus, pokeren, driften en nog veel meer. Deze activiteiten zijn gemakkelijk te combineren met elkaar. Als je De Mol combineert met een andere activiteit, betaal je voor De Mol slechts €9,95 per persoon! Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken! 

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus