Nieuw
The Wanna Play Room

Escaperoom The Wanna Play Room ligt in Dordrecht en in Antwerpen. Daar word je opgesloten met je vrienden en probeer je binnen een uur te ontsnappen aan de spelletjes die Kelly met je speelt. In Antwerpen speel je deze kamer als Battle, tegelijkertijd in twee identieke kamers.  

Escaperoom – The Wanna Play Room

In deze kamer speel je spelletjes met Kelly. Of eigenlijk speelt zij spelletjes met jou. Haar lievelingsspeelgoed is haar popje en die laat ze dan ook geen moment onbewaakt. Weet jij Kelly te slim af te zijn of ben je gedoemd voor altijd in haar kelderkamertje te blijven als speelmaatje? 

Het thema van de kamer is thriller, adviesleeftijd voor deelname is dan ook 16 jaar. Een spannende kamer waar de winnaar de verliezer zal zijn, en andersom. Durf jij het aan samen met je vrienden te spelen?

Battle Escape Wanna Play Room

In Antwerpen is Kelly's kamer twee keer gemaakt. Zo kun jij samen met je vrienden tegelijk de kamer betreden en tegen elkaar strijden. Ideaal als je een grote groep hebt, en het wedstrijdelement vast wilt houden. En hoe Kelly dat doet, in twee kamers tegelijk aanwezig zijn? Gewoon via de muren natuurlijk ;-)

Boek nu deze spannende ervaring. 

Programma

Na de ontvangst krijg je samen met je groep een korte toelichting op het spel. Met deze instructies ga je de kamer in binnen en valt de deur in het slot. De tijd begint te lopen en je moet zien te ontsnappen uit de kamer. Met puzzels, opdrachten en codes moet het lukken! 

De escaperoom kan gespeeld worden met 2 tot 7 personen. Ideaal is 4/5 personen. In de Battle room kunnen in iedere kamer 2 tot 7 personen, dus totaal min. 4 en max. 14.  

Escaperoom Locaties

The Wanna Play Room is te spelen op locatie Dordrecht en Antwerpen.
Let op: helaas is de escaperoom niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en niet geschikt voor deelnemers met hartklachten of epilepsie. 

Horeca

Lachen, gieren en hersens kraken kan natuurlijk niet op een lege maag. Voordat het programma begint of na afloop is het mogelijk om te eten en drinken. In onze gezamenlijk ruimte heb je keuze uit een grote verscheidenheid aan horeca. Of het nou een simpele lunch is of een uitgebreide foodplank, het is allemaal mogelijk bij The Events Bakery! Bekijk hier alle mogelijkheden.

Wanna Play Room boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus