Nieuw
Escape Car

De Escaperoom is in de kortste keren erg beroemd geworden. Een speciale kamer waaruit men via raadsels probeert te ontsnappen binnen een bepaalde tijd. Wij kennen het, jij kent het. Het is tijd voor een nieuwe variant, namelijk Escaperoom The Car Edition!

Escaperoom – The Car Edition

We kennen de speciale ruimtes inmiddels wel, waar je probeert te ontsnappen door raadsels op te lossen. Na een tijdje gaat de spanning er wel vanaf, dus komt The Events Bakery met iets nieuws! In deze speciale uitvoering van de bekende escaperoom stap je in de auto met je vrienden i.p.v. een afgesloten ruimte. Je probeert te ontsnappen uit de auto door hints te vinden, alleen dat gaat niet zomaar! Er is namelijk heel weinig ruimte in de auto, wat betekent dat het nog moeilijker is om te bewegen. Je zult een manier moeten vinden om zeer effectief te werk te gaan, want de tijd loopt! Durf jij deze uitdaging aan? Boek dan nu deze ervaring!

Programma

Na een warm ontvangst op één van onze locaties wordt de groep een begeleider aangewezen die kort toelicht hoe het spel werkt. Na deze korte introductie stappen alle deelnemers de auto in. Vanaf dat moment gaat de tijd in en wordt je niet meer geholpen. Je moet zelf zien te ontsnappen uit de auto, samen met je vrienden. Handboeien, puzzels, raadsels en opdrachten horen er allemaal bij! Wat de uitdagingen zijn en wat je precies moet doen blijft natuurlijk een geheim en wordt pas ter plekke bekend. Zo kan het niet van tevoren voorbereid worden, waardoor het extra lastig blijft!

De escaperoom is mogelijk vanaf 6 personen.

Escaperoom Locaties

De escaperoom is mogelijk op onze locaties in Eindhoven en Gouda.

Horeca

Lachen, gieren en hersens kraken kan natuurlijk niet op een lege maag. Voordat het programma begint of na afloop is het mogelijk om te eten en drinken. Met onze BurgerBar heb je keuze uit een grote verscheidenheid aan horeca. Of het nou een simpele lunch is of een uitgebreide burgermenu, het is allemaal mogelijk bij The Events Bakery! Bekijk hier alle mogelijkheden.

Combineren

Naast de de Escaperoom - Car edition, hebben we nog andere tientallen activiteiten! Zoals bijvoorbeeld: paintballen, slippen, driften, quad rijden, boogschieten en nog veel meer! Deze activiteiten kunnen gemakkelijk gecombineerd worden tot één onvergetelijk uitje! Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken of stel je eigen uitje samen!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus