Nieuw
Highland Games

Al honderden jaren worden de Highland Games gespeeld door clans uit de hooglanden van Schotland. Deze atletische spellen zijn voor de échte mannen! Denk jij dit ook aan te kunnen? Doe dan snel mee met de Highland Games van The Events bakery!

Highland Games

The Highland Games worden tegenwoordig niet alleen maar in Schotland georganiseerd, maar ook hier in Nederland! Samen met je vrienden, familie of collega’s kun je meedoen aan de Highland Games op één van onze locaties. Doorloop meerdere (zware) onderdelen en laat zien we de baas is! Toon je kracht, uithoudingsvermogen en lef. The Highland Games zijn niet alleen uitdagend, maar ook hartstikke leuk! Beleef een onvergetelijke ervaring, boek nu!

Programma

Na een warm ontvangst op onze locatie wordt het spel uitgelegd door de begeleiders. Hierna worden er afhankelijk van het aantal deelnemers teams gevormd die gaan strijden tegen elkaar! In overleg wordt er een invullig gegeven aan het programma.

The Highland Games bestaan uit meerdere onderdelen met elk een ander spel. De onderdelen die aan bod kunnen komen zijn:

- Tug a war (touwtrekken)
- Whiskey barrel run (whiskyvaten race)
- The caber wave (boomstamwerpen)

Elke ronden worden er punten uitgedeeld en het team met de meeste punten wint het spel! The Highland Games zorgt voor spannende, competitieve en momenten vol actie. Er is uiteindelijk 1 team dat wint aan het einde van de dag, maar iedereen wint een onvergetelijke ervaring!

Horeca

Na een uiterst vermoeiende programma is het onmisbaar om uit te rusten en even bij te komen. Na het verbranden van al die calorieën is het tijd om bij te tanken. Met onze grote aanbod aan eten, drinken, snacks en menu's zit er altijd wel iets tussen voor je. Bekijk hier al onze horeca mogelijkheden!

Locaties Highland Games

Combineren

Naast het The Highland Games, hebben we nog andere tientallen activiteiten! Denk hierbij aan: quad rijden, offroad rijden, slipcursus, pokeren, driften en nog veel meer. Deze activiteiten zijn gemakkelijk te combineren met elkaar. Wil je naast The Highland Games ook deelnemen aan andere activiteiten? Vraag dan een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken! 

Highland Games boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus