Nieuw
Ik hou van holland

Wie kent het nou niet, het beroemde spelprogramma op televisie: Ik Hou Van Holland! Gepresenteerd door Linda de Mol komen Bekende Nederlanders om meerdere hilarische spellen te spelen. Altijd al willen meespelen? Kom naar The Events Bakery om dit hilarische spel te herleven!

Ik Hou Van Holland

Samen met je vrienden, familie of collega’s een spannend, laagdrempelige en uiterst vermakelijke dag beleven? Dan is ik hou van Holland precies wat je zoekt! Met dit spel strijdt je tegen elkaar op de meest bizarre- en komische opdrachten. Het spel ik hou van Holland is hierdoor ook ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of familiedagen. Herleef dit bekende tv-programma en krijg een onvergetelijke ervaring!

Programma

Na een warm ontvangst op onze locatie met koffie/thee wordt het spel uitgelegd door de presentator. Hierna worden er twee teams gevormd die gaan strijden tegen elkaar! Ik hou van Holland bestaat uit meerdere rondes met elk een ander spel. Bekende spellen als onder andere “raad een lied of niet”,  “roddelen”, “rijtjes raden” en “spellingsronde” komen ook aan bod. Elke ronden worden er punten uitgedeeld en het team met de meeste punten wint het spel! Ik hou van Holland zorgt voor spannende, competitieve en met name hilarische momenten. Er is uiteindelijk 1 team dat wint aan het einde van de dag, maar iedereen wint een onvergetelijke ervaring!

Locaties

Ik hou van Holland kan gespeeld worden op meerdere locaties in Nederland:

Horeca

Na een spannend programma is het onmisbaar om even na te zitten en bij te praten met iedereen. Dit doe je natuurlijk terwijl je geniet van een lekker drankje aan onze BurgerBar! Met onze brede horeca is het mogelijk om bij ons te lunchen, dineren of gewoon een lekkere hap te krijgen. Bekijk al onze horecamogelijkheden.

Combineren

Naast het spel Ik hou van Holland, hebben we nog andere tientallen activiteiten! Denk hierbij aan: quad rijden, offroad rijden, slipcursus, pokeren, driften en nog veel meer. Deze activiteiten zijn gemakkelijk te combineren met elkaar. Wil je naast ik hou van Holland ook andere activiteiten? Vraag dan een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken!

Holland Quiz boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus