Nieuw

Een geslaagd kinderfeestje!

Cupcake workshop 

Kom op een van onze Fundustry locaties overheerlijke cupcakes maken. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes versier je de cupcake helemaal zelf. De cupcake workshop duurt 1 uur en daarin gaan de kinderen cupcakes versieren. De kinderen kunnen helemaal zelf het tempo bepalen, iedereen kan een cupcake versieren. Iedere cupcake wordt uniek, omdat iedereen hem anders versiert. Gezelligheid is het belangrijkste tijdens deze workshop.

Een unieke cupcake maken!

Je krijgt een eigen cupcake die je kan versieren, zoals jij het wil. Wordt het een simpele cupcake met wat chocolaatjes en krijgt het een volle laag marsepein over zich heen met allerlei leuke vormpjes? De keuze is aan jou! Uiteindelijk is het tijd om te smullen! Nadat de cupcakes klaar zijn mag je ze lekker opeten! Wil je liever jouw cupcake bewaren? Dat mag uiteraard ook, geen probleem! Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijke pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes! Bekijk hieronder onze upgrade!


Kinderfeestje Cupcake Workshop + Plakje cake versieren + Zakje chips: €19,95

Kinderfeestje Cupcake Workshop + Plakje cake versieren + Zakje chips + Pannenkoeken Menu: €24,95
 

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €89,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €69,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €47,50

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zit jouw ultieme groepsuitje er niet tussen?

Neem dan contact op voor een groepsuitje op maat.
Vertel ons je wensen, wij realiseren het!