Nieuw
klimpark

Altijd al het extreme willen opzoeken? Niet bang voor een uitdaging? Dan is het klimpark Zips & Ropes precies iets voor jou! Beleef adrenaline volle momenten op onze enorme klimmuur en bereik de absolute top. Durf jij het aan?

Klimpark

Ons klimpark heeft een grote oppervlakte met een tal van activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je klimmen hoog in de boomtoppen, over het water vliegen naar de overkant met een zipline of abseilen vanaf 15 meter hoogte. Is dit allemaal niet spannend genoeg voor je? Laat je dan loodrecht naar beneden vallen van 15 meter hoogte, dat is pas een kick! Genoeg klim activiteiten om het adrenaline niveau te maximaliseren en een geslaagde dag te beleven. Na al dat klimmen, springen en klauteren krijg je natuurlijk veel honger en dorst. Daarvoor kun je terecht in onze horeca met ruime keuze uit hapjes, menu's en drankjes. Boek nu dit uitje!

Kinderfeestje Klimpark

Een klimpark is een wilde droom van alle kinderen. De totale vrijheid om te klimmen en klauteren (op een veilige manier!) zal elk kind opwinden. Om dit dan ook nog op een verjaardag te beleven waar alle vriendjes en vriendinnetjes bij zijn, zorgt voor een onvergetelijke verjaardag! Onder toezicht van onze professionele begeleiders hebben kinderen de volledige vrijheid om aan al onze activiteiten deel te nemen. In overleg is het ook mogelijk om volledig het eten, drinken en een kleine verrassing voor de jarige en de vriendjes en vriendinnetjes te organiseren. Voor speciale wensen of opmerkingen, neem contact met ons op. Boek nu en wij organiseren een onvergetelijk kinderfeestje!

Bedrijfsuitje Klimpark

Wie zegt dat ons klimpark alleen voor kinderen is? Ons klimpark is zowel geschikt voor kinderen als ouderen. Er is geen leeftijdsgrens, iedereen kan meedoen! Daarom is ons klimpark ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Met vele klimactiviteiten is er genoeg ruimte voor al je collega’s om te verspreiden over het hele terrein. Ons klimpark heeft precies de juiste grootte om veel deelnemers te ontvangen, maar is ook niet te groot wat ten koste gaat van de teambuilding. Wij weten hoe een gezellig bedrijfsuitje wordt georganiseerd door onze jarenlange ervaringen. Wij zorgen ervoor dat er genoeg te doen is, verzorgen hilarische momenten en geven de groep volledige vrijheid om zich uit te leven. Dus wil je ook een actief bedrijfsuitje waar nog jaren over gepraat wordt? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Combineer Klimpark

Wil je naast het klimmen ook deelnemen aan andere activiteiten? Dat kan! Ons klimpark kan makkelijk gecombineerd worden met andere actie volle activiteiten. Zo kun je na 2 uurtjes klimmen ook handboogschieten of zelfs paintballen. Stel hier je eigen uitje samen zoals jij het wilt. Voor meer informatie over de activiteiten en mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.  

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus