Nieuw
ongevallensimulator

Stel je voor dat je met de auto over de kop slaat... Daar moet je toch niet aan denken! Een ongeluk is niet van tevoren te voorspellen, wel kun je erop voorbereid zijn. Met de ongevallensimulator bootst je een auto ongeluk na om zo goed mogelijk voorbereid de weg op te gaan!

Ongevallensimulator

De ongevallensimulator is een ware auto ongeluk cursus. Tijdens een auto ongeluk valt er niet meer helder na te denken. Wat moet je doen? Waar ga je heen? Waar moet je op letten? Onze ongevallensimulator, samen met onze ervaren instructeur, geeft antwoord op deze vragen. Je stapt in de ongevallensimulator en gaat met de auto 180 graden draaien. Nadat de auto een ware ‘roll-over’ heeft nagebootst, wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je uit deze situatie moet komen. Een ongevallensimulator redt levens!

Bedrijfsuitje Ongevallensimulator 

Een ongevallensimulator kan ook prima als onderdeel van je bedrijfsuitje. Zo leer je al je collega’s op een leuke en leerzame manier beter voorbereid te zijn tegen ongelukken. Met het Changing gears arrangement wordt leerzaam en fun gecombineerd, waarbij er zowel deel wordt genomen aan de ongevallensimulator als offroad rijden. Wil je liever een andere combinatie of heb je speciale wensen, vraag dan een offerte aan. Voor elk bedrijf maken we een speciaal op maat gemaakte programma, zodat elk bedrijfsuitje origineel blijft!

Locatie Ongevallensimulator 

Een auto ongeluk cursus is af te nemen in Moordrecht (Gouda). 

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus