Nieuw
Paintball

In een stevige overall, een veiligheidsmasker en je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je de arena. Na het startschot vliegen meteen de verfkogels in het rond. Met scherpe gerichte schoten schakel je de ene na de andere tegenstander uit. Paintballen is een ervaring om niet te vergeten!

Indoor Paintball

Vooral tijdens de koude dagen is indoor paintball zeer populair. The Events Bakery heeft 3 indoor paintball locaties in: Antwerpen en Rotterdam. Indoor paintball blijft even actievol als outdoor paintball, dankzij veel attributen op het veld, spannende achtergrondmuziek en veel schuilplekken. Of het nou sneeuwt of hagelt, indoor paintballen kun je het hele jaar door!

Outdoor Paintball

Outdoor paintball zorgt voor een nog realistische paintball ervaring. Na een sprintje duik je achter een van de objecten in de arena. Achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken verberg je je voor ‘de vijand’. Klim in een uitkijkpost of tijger door enorme rioolbuizen. Ervaar de frisse lucht en een medogenloze arena vol tegenstanders!

Paintball vrijgezellenfeest

Paintball is ideaal als vrijgezellenfeest! Verzamel al je maten voor een epische paintball strijd. Maak het nog leuker door de vrijgezel een konijnenpak aan te laten doen! Paintball als vrijgezellenfeest zorgt voor hilarische momenten waar nog lang in de vriendengroep over nagepraat zal worden. Na alle actie ook een hapje eten en drinken? Dat kan! Vraag nu een offerte aan voor een vrijgezellenfeest op maat.

Paintball bedrijfsuitje

Hebben collega’s op werk veel praatjes? Zeggen ze dat ze beter zijn? Het is tijd om dit eens en voor altijd te bewijzen! Kom paintballen als bedrijfsuitje en laat zien wie de baas is. Praatjes vanuit een bureaustoel gaat makkelijk, tijd om het te bewijzen op ons outdoor paintball terrein. Vorm teams, kies je uitrusting en de strijd kan beginnen! Tijdens de Experiences krijgt paintballen nog een extra dimensie. Neem het op tegen een SWAT-team of win The Golden Gun! Vraag een offerte aan voor alle mogelijkheden.

Inhoud Paintball Light Pack

Ons paintball arrangement bestaat uit:

✓ 2,5 uur paintballen 

✓ Volledige uitrusting (wapen, masker, overall) 

✓ 200 paintball kogels 

✓ Gratis kluisjes 

Paintball Locaties

The Events Bakery heeft meerdere locaties in Nederland en België om te paintballen.

Outdoor paintball locaties:

Indoor paintball locaties:

Paintball upgrade

Kies voor een upgrade om het paintballen nog completer te maken!

  • 100 extra kogels, €17,50 p.p.
  • Extreme gun, €7,50 p.p.
  • Safety Pack, €7,50 p.p.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Paintball boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus