Nieuw
quad rijden

Een uitdagend parcours, moeilijke obstakels en stoere quads. Klinkt goed? Kom het beleven bij The Events Bakery! Quad rijden is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Quad rijden

Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat je niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef. Durf jij het aan?

Vrijgezellenfeest Quad rijden

Quad rijden als onderdeel van je vrijgezellenfeest? Dat kan! Beleef de leukste momenten tijdens het quad rijden. Ook is het mogelijk om een vrijgezellenfeest op maat te organiseren. Quad rijden in speciale kostuums of een verassing voor de bachelor? Vraag naar de voorwaarden!

Bedrijfsuitje Quad rijden

Rijden op quads is ideaal als onderdeel van je bedrijfsuitje. Samen met je collega’s het uitdagende parcours op, elkaar uitdagen met stunts en natuurlijk gezellig naborrelen aan de bar. Eén ding is zeker, het wordt een bedrijfsuitje waar nog veel over nagepraat zal worden! Vraag een offerte aan en wij maken een bedrijfsuitje op maat.

Locaties Quad rijden 

Quad rijden is mogelijk op 2 plaatsen in Nederland. De plaatsen in de omgeving Eindhoven en Gouda beschikken over een ideaal behendigheidsparcours voor Quad rijden.

Deze activiteit is ook in de avond mogelijk dankzij verlichte velden!

Quad rijden prijzen

  • 1 uur, €39,95
     

Quad rijden is mogelijk vanaf 16 jaar en een rijbewijs is niet verplicht. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 

Quad boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus