Nieuw
Shooting games

Leef je uit met een oeroude schietsport. Boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten wordt gecombineerd tot één uitje. Schiet jij alles in de roos? Neem deel aan de Shooting Games en bewijs het!

Boogschieten

Boogschieten kent iedereen van Robin Hood. Met zijn pijl en boog kwam hij op voor de arme mensen. Nu is het jouw beurt om de pijl en boog in handen te nemen. Na een korte instructie van onze ervaren begeleiders kun je boogschieten op ons terrein. Het klinkt gemakkelijk, maar niets is zoals het lijkt. Voor boogschieten heb je een scherp oog en vaste hand nodig om de meeste punten te scoren. Bij het verlies van enige concentratie kan je zo het spel verliezen! 

Kruisboogschieten

Kruisboogschieten biedt een geheel andere ervaring. Dankzij het mechanisme is het anders dan boogschieten. Je hebt geen controle over de snelheid, maar wel over de richting van de pijl. Richten is enorm belangrijk bij kruisboogschieten. Eenmaal gericht schiet je de pijl met een enorme snelheid richting jouw doel. Natuurlijk zullen onze ervaren instructeurs erbij zijn om je te helpen. Kruisboogschieten blijft een belevenis om mee te maken!

Blaaspijp schieten

Met een blaaspijp van 1,20 m lang en scherpe pijltjes ga je proberen om verschillende blazoenen te raken. De instructeur zal je wat tips geven, waarna je het mag gaan proberen. Je zult ervaren dat het nog behoorlijk pittig is om het doelwit te raken. Of wellicht blijk je een natuurtalent?

Combineer Shooting games

Shooting games is gemakkelijk te combineren met andere activiteiten van The Events Bakery. Naast Shooting games is het ook mogelijk om een slipcursus te volgen, quad te rijden of zelfs offroad te rijden. Stel zelf je uitje samen bij The Events Bakery. Daarnaast is Shooting Games ook ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Laat je vrienden of collega’s zien wie de beste is! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Shooting games Locaties

Shooting games is mogelijk op twee locaties binnen Nederland waar genoeg ruimte is om booschieten en kruisboogschieten te ervaren:

Staat jouw locatie er niet tussen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Shooting Games boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus