Nieuw
Slechtste chauffeur van NL

Herleef nu het bekende tv-programma “de slechtste chauffeur van Nederland”! Op een bizar parcours maak je de gekste dingen mee. Gestuntel, paniek en adrenaline. Het hoort allemaal bij “de slechtste chauffeur van Nederland”!

Slechtste chauffeur van Nederland

De slechtste chauffeur van Nederland wordt je niet zomaar, daar is veel geklungel, crashes en fouten voor vereist. Door de verschillende opdrachten zo slecht mogelijk te voltooien maak je kans op deze “eerbare” titel. Wie geef jij op? Daag je familieleden, vrienden of collega’s met dit uiterst komische programma. Aan het einde van de dag heeft iedereen wat gewonnen, namelijk een zeer leuke en onvergetelijke ervaring!

Programma

In dit programma ga je met meerdere automobilisten de baan op om je rijkunsten te testen. Het gaat hier niet om de beste tijd, voltooien van opdrachten of het behalen van de meeste punten. Het gaat juist om de slechtste tijd, falen van opdrachten en het hebben van een onvergetelijke ervaring. De opdrachten die in dit programma voorkomen zorgen voor hilarische en onvergetelijke momenten. Het doel is dan ook om een dag te beleven vol humor, adrenaline en gezelligheid. Uiteindelijk wordt er wel een “slechtste chauffeur van Nederland” uitgekozen, die vol lof hierover kan “opscheppen” bij het naborrelen aan de BurgerBar. Aan het einde van de dag heeft iedereen wat gewonnen, namelijk een zeer leuke en onvergetelijke ervaring!

Het programma duurt 1 uur en kan maximaal met 12 personen tegelijk gespeeld worden.

Locaties

De slechtste chauffeur van Nederland is mogelijk op onze locaties in Eindhoven en Gouda.

Deze activiteit is ook in de avond mogelijk dankzij verlichte velden!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus