Nieuw
solex rijden

Heerlijk genieten van de bosrijke omgeving met de wind door je haren? Dan is Solex rijden iets voor jou! Solex rijden doe je niet alleen, dit doe je natuurlijk samen met vrienden, familie of collega’s. Beleef de nostalgische momenten van vroeger!

Op de Solex

Samen met je collega's of vrienden een ritje maken op de solex. Vroeger was deze 'bromfiets' een alledaags vervoersmiddel, maar vandaag de dag wordt het meer gebruikt in de vrije tijd. Een nostalgische manier om de omgeving te ontdekken. Je rijdt vanaf een locatie naar de grote stad, al tuffend tussen de velden door en langs het strand. 

Mystery Tour

Tijdens de solextocht naar de stad maak je een echte mystery tour. Je lost raadsels op om zo de route te vinden. Korte games en doordenkertjes maken het een spannende tocht. Goede samenwerking en nauwkeurigheid zijn van groot belang. Een nieuwe vorm van een citygame waarbij gemotoriseerd wordt gecombineerd met mysterieuze puzzels.

Solex Bedrijfsuitje

Een solextocht is een uniek bedrijfsuitje voor een kleinere groep collega's. Met max. 12 personen ga je samen de weg op van locatie naar stad. Met deze compactere groep blijf je makkelijker bij elkaar en kun je samen de raadsels en puzzels oplossen als een echt team. 

Solextocht Locaties

Een solextocht is geen solextocht als er geen natuurrijke omgeving is waar in alle rust gereden kan worden. Om de nostalgische momenten van het solex rijden te herleven heeft The Events Bakery twee geschikte locaties.

Staat jouw locatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €89,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €69,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €47,50

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus