Nieuw
teambuilding games

Een goed teamgevoel creëren in een bedrijf is niet makkelijk. Vooral als er met name constant nieuwe gezichten bijkomen of weggaan. Veel vergaderingen, lange pauzes of gesprekken zullen het teamgevoel niet versterken. Een teambuilding uitje wel! Kom naar The Events Bakery en ga met een sterk team weer terug naar werk.

Teambuilding

Er is niet één methode om een sterk teamgevoel te vormen. Elke team is anders en vereist ook een andere aanpak. Door ons grote terrein hebben we plek voor zowel kleine als een grote groep deelnemers. Hierdoor hebben we ook veel ruimte om grote outdoor activiteiten te organiseren. Geen activiteit is ons te gek! Wel staat samenwerken voorop en zal gegarandeerd veel geleerd en gelachen worden. Neem contact met ons op voor een speciaal op maat gemaakte teambuilding uitje.

Teambuilding activiteiten

Samen opgesloten zitten in een auto, de electric fence trotseren of meedoen aan de Highland Games. Alles is mogelijk bij The Events Bakery in de frisse buitenlucht! Bekijk hieronder een greep van onze teambuilding activiteiten:

Expeditie Robinson

Met Expeditie Robinson ga je in groepen tegen elkaar strijden voor de overwinning! Je moet als groep verschillende spellen en parcours overwinnen om punten te behalen die je leiden tot de overwinnen. Maak je borst maar nat, makkelijk zal het niet worden!

Electric Fence

Dit teambuildingspel is ideaal om de teamspirit te verhogen binnen je bedrijf of onder vrienden. De bedoeling bij Electric Fenze is dat teamgenoten elkaar helpen om over een elektrisch hek te komen, zonder dan iemand het hek natuurlijk aanraakt. Er zijn hierdoor meerdere veiligheidsmaatregelen waar het team rekening mee moet houden. Communicatie, samenwerking, geduld en probleem gericht werken is cruciaal om te slagen!

Escaperoom Car edition

Je wordt samen met je collega's opgesloten in een auto en je hebt een uur de tijd om te ontsnappen. Lukt het jullie uit deze kleine ruimte te ontsnappen? Je zult diverse raadsels op moeten lossen en creatief moeten denken. Met samenwerking kom je al heel ver. Het is wel even benauwend in zo'n krappe ruimte natuurlijk, houd jij het hoofd koel?

Handboeienspel

Elke speler krijgt handboeien om en wordt vastgeketend aan een ander teamlid. Wanneer iedereen is vast geboeid kan het spel beginnen. De opdracht is om van elkaar los te komen zonder dat de boeien van je polsen worden gehaald. Ben jij creatief, lenig, of bedenk jij een simpel trucje om van elkaar los te komen? Dit geklungel zal voor hilarische momenten zorgen!

Moerasspel

Bij dit spel bevindt het hele team zich voor een denkbeeldig moeras. De bedoeling is om als team de overkant van het moeras te bereiken. In dit moeras bevinden zich boomstronken en planken die gebruikt moeten worden om de overkant te bereiken. Wanneer iemand in het moeras valt, begint de oversteek weer van voor af aan. Dit spel vereist dus goede communicatie, concentratie en behendigheid.

Highland Games

De Highland Games worden tegenwoordig niet alleen maar in Schotland georganiseerd, maar ook hier in Nederland! Samen met je vrienden, familie of collega’s kun je meedoen aan de Highland Games op één van onze locaties. Dit uitje is niet alleen voor sterke mannen! The Evens Bakery heeft de Highland Games zo aangepast dat iedereen kan meedoen en er een gelijke strijd is.

Deze teambuilding games kunnen alleen in combinatie met onze gemotoriseerde activiteiten zoals quad rijden, offroad rijden of een slipcursus gedaan worden. Vraag een offerte aan voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op. 


Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus