Nieuw
vrijgezellen avond

Dan is het toch aangebroken, je vriend(in) gaat trouwen. Het staat al vast dat jullie minder tijd kunnen doorbrengen…maar dat hoeft niet te betekenen dat je niet kunt genieten nog één laatste keer! Gooi alle remmen los met een ‘over the top’ vrijgezellenfeest die nog jaren in gedachtes zal blijven.

Vrijgezellenfeest spelletjes

The Events Bakery organiseert speciale vrijgezellenfeest spelletjes die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Zo is er keuze uit outdoor activiteiten, workshops, extreme sports of misschien wel een pokernight? Er zijn genoeg vrijgezellenfeest spelletjes om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren!

Opdrachten vrijgezellenfeest man

Voor mannen zijn er speciale vrijgezellenfeest opdrachten om een unieke dag te beleven. In overleg stellen we een speciaal op maat gemaakte programma samen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om geblinddoekt quad te rijden, de bachelor een konijnenpak te geven bij paintball of een speciale escaperoom organiseren met een auto thema. Genoeg vrijgezellenfeest opdrachten voor mannen om een geslaagd vrijgezellenfeest te organiseren! Ook zijn er genoeg catering mogelijkheden, met onder andere onze BurgerBar. Vraag vandaag nog een offerte aan. 

Opdrachten vrijgezellenfeest vrouw

Niet alleen voor de mannen, maar ook voor de dames zijn er genoeg opdrachten om een ware ladies day te organiseren. Denk hierbij aan talloze workshops, party games en voor de stoere dames onder ons veel gemotoriseerde actie! Natuurlijk mag het eten en drinken niet ontbreken, The Events Bakery verzorgt ook alle catering behoeften. Vraag een offerte aan om alle mogelijkheden te bespreken. Samen maken we er een onvergetelijk vrijgezellenfeest van!

Vrijgezellenfeest locaties

The EventsBakery organiseert jouw vrijgezellenfeest in onder andere: 
Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, België, Breda, Brugge, Brussel, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Drenthe, Eindhoven, Enschede, Flevoland, Friesland, Gelderland, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Leuven, Limburg, Luik, Maastricht, Mechelen, Nijmegen, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Roosendaal, Rotterdam, Scheveningen, Tilburg, Utrecht (provincie), Utrecht (stad), Valkenburg, Venlo, Vlissingen, Woerden, Zeeland, Zoetermeer, Zuid-Holland of Zwolle.

 

 

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus