Nieuw
Vrijgezellenquiz

Bij een vrijgezellenfeest is een vrijgezellenquiz onmisbaar. Hierin komen de gekste en meest onverwachte vragen naar voren die iedereen aan het lachen zal zetten! Bereid je voor op een avondje quizzen vol vermaak en hilarische momenten!

Vrijgezellenquiz

De vrijgezellenquiz is een uitstekende manier om een vrijgezellenavond te beginnen of eindigen. Met een vrijgezellenquiz worden de leukste en meest hilarische vragen gesteld aan alle deelnemers. Het gaat niet om de meeste vragen goed beantwoorden, het gaat puur om de hilarische momenten die ontstaan! Zo is er wel een “winnaar” bij de vrijgezellenfeest, maar eigenlijk verliest niemand. Iedereen wint een onvergetelijke avond!

Programma

Na een warm ontvangst op één van onze locaties wordt de groep een begeleider aangewezen die kort toelicht hoe de dag eruit zal zijn. Na een korte introductie is het tijd om te beginnen aan de vrijgezellenquiz. Het is mogelijk om van te voren zelfgemaakte vragen toe te sturen, zodat deze gevraagd worden aan de deelnemers. Indien dit niet gebeurd, stelt The Events Bakery een eigen vragenlijst samen. De deelnemers en vrijgezel wordt het moeilijk gemaakt met enkele pittige, maar tevens ook komische vragen. Na afloop is er een tijd om na te praten over de quiz, terwijl de winnaar berekend wordt. De winnaar mag zich dan uiteindelijk “kronen” tot de bachelor kampioen van de dag!

Locaties

De vrijgezellenquiz kan afgenomen worden op meerdere locaties van The Events Bakery:

Horeca

Lachen, gieren en hersens kraken kan natuurlijk niet op een lege maag. Voordat het programma begint of na afloop is het mogelijk om te eten en drinken. Met onze BurgerBar heb je keuze uit een grote verscheidenheid aan horeca. Of het nou een simpele lunch is of een uitgebreide burgermenu, het is allemaal mogelijk bij The Events Bakery! Bekijk hier alle mogelijkheden.

Combineren

Naast de vrijgezellenquiz, hebben we nog andere tientallen activiteiten! Zoals bijvoorbeeld: paintballen, slippen, driften, quad rijden, boogschieten en nog veel meer! Deze activiteiten kunnen gemakkelijk gecombineerd worden tot één onvergetelijk vrijgezellenfeest! Vraag een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken of stel je eigen vrijgezellenfeest samen!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus