Combideals icon
Combi deals

Selecteer een combinatie van activiteiten voor je uitje.
Leuk quad rijden en daarna boogschieten?
Of liever toch offroad rijden en paintballen?
Geen probleem!

combideal Paintball + boogschieten + BurgerBar

Grip op de Situatie

(slippen + offroad rijden)
Wil je een slipcursus? Of liever off-road rijden? Met grip op de situatie combineren we deze 2 uiterst uitdagende activiteiten voor een onvergetelijke dag! Aan het einde van de dag heb jij dan ook "grip op de situatie"!
Combi prijs
€ 67,50
combidealoff-road, quad, pokeren

Mens Special

(offroad + quad rijden)
Ga de uitdaging aan met twee te gekke voertuigen. Zowel met de 4x4 als met de quad volg je een uitdagend parcours met hindernissen. Uiteraard onder begeleiding van ervaren instructeurs.
Combi prijs
€ 67,50
combidealterminationtournament, airsoft, paintball

Termination Tournament

(airsoft + paintball + archery tag)
Het Termination Tournament is een aaneengesloten toernooi waar maar één team kan winnen. Een 3 uur durende ultiem schietavontuur. Het meest complete schietpakket van Eventsbakery
Combi prijs
€ 59,95
combidealalphachallenge, airsoft, paintball

Alpha Challenge

(Archery tag + Paintball + Highland games)
Met de Alpha Challenge combineren we drie uiterst verschillende activiteiten tot 1 pakket! Doe mee aan archery tag, paintball speel de highland games en voltooi de Alpha Challenge!
Combi prijs
€ 45,-
combidealwildlife, klimmen, boogschieten

Wild Life

(onbeperkt klimpark + boogschieten)
De Wild Life combideal is een rustgevend uitje waar je alles op jouw eigen tempo doet. Klimmen, abseilen, slingeren, boogschieten en nog veel meer!.
Combi prijs
€ 34,95
combideal slipcursus + offroad rijden + quad rijden + boogschieten

Wheels & Arrows

(slipcursus + offroad rijden + quad rijden + boogschieten)
Doe een beroep op je rijvaardigheid, reactievermogen, behendigheid en lef, en combineer dit met opperste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Ervaren of onervaren, een actief uitje met veel verschillende onderdelen, spanning en spektakel.
Combi prijs
€ 99,95
combideal slippen/offroad + ongevallensimulator

Changing gears

(slippen + ongevallensimulator)
Leerzaam en fun gecombineerd. Daar gaat het om bij deze Combi Deal. Ga de uitdaging aan met het voertuig, de weg en onverwachte situaties. Bevrijd jezelf uit de ongevallensimulator en stap vervolgens de auto in om een slipcursus te volgen!
Combi prijs
€ 56,50
combideal Slip / quad of off-road / ongeval

Changing gears XL

(slippen + off road + ongevallensimulator)
Ga voor een complete ‘voertuig challenge’. Op één dag leg je een parcours af met een 4x4 voertuig, volg je een slipcursus en ervaar je een ongevallensimulator. Spectaculair, maar ook heel leerzaam.
Combi prijs
€ 79,95
combideal Paintball + Driften + BurgerBar

Adrenaline special

(driften + paintball + slechtste chauffeur)
Stap onze arena in vol objecten, tegenstanders en teamgenoten. Uitgerust met een stevige overall en geladen geweer ga je de strijd aan! Ren, duik, schuil en schiet je team naar de overwinning. Na een schietpartij vol adrenaline is het tijd om de baan onveilig te maken. Stap de auto in voor een driftsessie waar Vin Diesel jaloers op zal zijn! Doe een powerslide, gaslos-drift, 180 graden turn en nog veel meer. Durf jij het aan?
Combi prijs
€ 89,95
combideal offroad rijden + quad rijden + driften

Mens special XL

(quad rijden + offroad rijden + driften)
Driften, quad rijden en offroad rijden. Stuk voor stuk ruige activiteiten vol adrenaline. Nu gecombineerd tot 1 voordelig pakket! Kom samen met al je vrienden genieten van een intensief avontuur. Een uitje voor de echte mannen!
Combi prijs
€ 99,95
combideal Quad rijden + driften + escaperoom

Actionpack

(quad rijden + driften + escaperoom)
Zoek je een uitje met alleen maar actie? Dan is de Action Pack precies iets voor jou! Samen met je vrienden kom je quad rijden op een uitdagend parcours, driften op een speciale baan en alle puzzels op te lossen binnen de escaperoom. Boek ook een dag vol actie!  
Combi prijs
€ 94,95
combideal Slippen + Offroad

Shoot m up!

(paintball + shooting games)
Rennen, duiken, springen, klimmen: ben jij je tegenstander te slim af? Met snelheid, tactiek, een scherp oog en natuurlijk een beetje geluk, kom je een heel eind! Na het opvoeren van adrenaline met een paintball game is bij boogschieten juist rust en precisie nodig. Leuke afwisseling! 
Combi prijs
€ 49,95
combideal Offroad rijden + paintball

Play the Game

(offroad rijden + paintball)
Twee uiterst adrenaline volle activiteiten worden gecombineerd tot 1 uitje. Allereest ga je paintballen. Capture the flag, team deathmatch, free for all. Genoeg varianten voor een geweldige strijd! Daarnaast ga je ook samen met je vrienden offroad rijden op een parcours vol hellingen en dieptepunten.
Combi prijs
€ 75,-
combideal Shooting games + quad rijden

Just for fun

(quad rijden + expeditie robinson)
Altijd al een stoer uitje willen meemaken? Kom quad rijden over een parcours vol scherpe bochten en ga vervolgens de strijd aan tijdens het bekende expeditie robinson spel! Je zult er een dag vol plezier aan overhouden, boek nu!
Combi prijs
€ 56,50
combideal Escaperoom + Shooting games + Slechtste chauffeur van Nederland

Family and friends

(escaperoom + shooting games + slechtste chauffeur NL)
Tijd om een leuke dag te beleven met de hele familie. Ga gezamenlijk de uitdaging aan met de escaperoom en probeer te ontsnappen. Ga vervolgens de strijd aan op de shooting range met o.a. boogschieten en kruisboogschieten. Sluit af met een leuke wedstrijd: de slechtste chauffeur van Nederland!
Combi prijs
€ 64,95
combideal Segway + shooting games + slipcursus

Ladies special

(Segway + shooting games + slipcursus)
Laat je rijden door een Segway, waarmee je supersnel en geruisloos over de weg gaat. Lijkt makkelijk, maar reageert op alles wat je als berijder doet. Tel hier een ingericht parcours bij op en de uitdaging is compleet. Als je dit parcours hebt afgerond is het tijd voor een slipcursus. Leerzaam, maar ook leuk! Na actie volgt ontspanning, sluit af met de Shooting Games: een combinatie van handboog schieten en kruisboog schieten.
Combi prijs
€ 79,95
Ferrari rijden, helikopter vliegen en slippen

Jetset

(Ferrari rijden + helikopter vliegen + slippen)
Jongensdromen worden waarheid met deze Combi Deal. Stap in een knalrode Ferrari met 400 pk en vlieg een rondje in een helikopter. Wat wil je nog meer?! Dit uitje wordt aangeboden inclusief een slipcursus.
Combi prijs
€ 159,95

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus