combi deal
Archery tag + Paintball
+ Highland Games

Met de Alpha Challenge combineren we drie uiterst verschillende activiteiten tot 1 pakket! Doe mee aan archery tag om vervolgens te gaan paintballen en ga tot slot de strijd aan tijdens de highland games!

Alpha Challenge

Met de Alpha Challenge combineren we drie uiterst verschillende schietactiviteiten tot 1 pakket! Je begint met het archery tag en gaat de strijd aan met pijl en boog. De strijd gaat verder met paintball, waarbij iedereen een upgrade krijgt naar paintball wapen en uitrusting. Tot slot ga je de uitdaging aan met de Highland Games!

Archery Tag

Archery tag is te vergelijken met paintball en trefbal, echter schiet je bij Archery Tag met een pijl en boog. Gelukkig is de pijl voorzien van een foampunt waardoor dit niet gevaarlijk is. Echter neemt dit niet weg dat Archery Tag een heel uitdagend en tactisch spel is. Je kunt het spel winnen door tegenstanders te elimineren of targets van de tegenpartij omver te schieten. Doordat er meerdere manieren zijn om te winnen biedt archery tag ook voldoende diepgang, waardoor geen enkel potje hetzelfde is.

Paintball

Je neemt nog eens een diepe ademhaling, kijkt naar links, kijkt naar rechts en trekt een snelle sprint. De paintballs vliegen je om de oren, je houdt je geweer scherp en bent klaar om te schieten. De ene tegenstander na de andere schakel je uit. Je bent centimeters verwijdert van de vlag, maakt een duik en behaald de overwinning voor je team. Vergeet alles, dit is paintball!

Highland Games

De Highland Games worden tegenwoordig niet alleen maar in Schotland georganiseerd, maar ook hier in Nederland! Samen met je collega’s kun je meedoen aan de Highland Games op één van onze locaties. Dit uitje is niet alleen voor sterke mannen! Fundustry heeft de Highland Games zo aangepast dat iedereen kan meedoen en er een gelijke strijd is.

Locaties

Alpha Challenge is mogelijk op de volgende locaties:

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 – Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 – Archery tag
  • 14:15 – Pauze
  • 14:30 – Paintballen
  • 15:30 – Pauze
  • 16:00 – Highland Games
  • 17:00 – Afsluiting aan de bar

 


Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Alpha Challenge boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus