combi deal
Driften + Quad rijden

Samen met je vrienden kom je quad rijden op een uitdagend parcours, driften op een speciale baan en alle puzzels op te lossen binnen de escaperoom. Dit wordt gegarandeerd een dag vol actie!  

Inhoud Action Pack

Action Pack is een arrangement met activiteiten vol actie. Stap op onze stoere quads en ga het uitdagende parcours aan. Vervolgens is het tijd om de baan onveilig te maken met driften! Tot slot ga je met z'n allen een speciale vorm van de escaperoom in. Probeer binnen 60 minuten te ontsnappen. Kortom het arrangement Action Pack is voor de échte actieliefhebber.

Driften

Het is tijd om de baan onveilig te maken. Stap de auto in voor een driftsessie waar Vin Diesel jaloers op zal zijn! Doe een powerslide, gaslos-drift, 180 graden turn en nog veel meer. Durf jij het aan?

Quad rijden

Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, een enorme wipwap, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat je niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef.


Voorbeeldprogramma

  • 10:00 - Ontvangst op onze locatie
  • 10:15 - Quad rijden
  • 11:15 - Pauze
  • 11:45 - Driften
  • 12:45 - Naborrelen

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Action Pack boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus