combi deal
Slipcursus
+ Ongevallensimulator

Leerzaam en fun gecombineerd. Daar gaat het om bij deze Combi Deal. Ga de uitdaging aan met het voertuig, de weg en onverwachte situaties. Bevrijd jezelf uit de ongevallensimulator en stap vervolgens de auto in om een slipcursus te volgen!

Inhoud Changing Gears

Changing gears geeft je de mogelijkheid om zowel een veilige ervaring mee te maken als een activiteit vol actie. Leer hoe je moet ontsnappen aan een ongeluk met de ongevalsimulator en stap vervolgens de auto in om een speciale slipcursus te volgen. Je maakt een uitje mee dat zowel leerzaam als uitdagend is!

Slipcursus

In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek. Een ervaring die je niet snel zult vergeten! 
 

Ongevalsimulator

De ongevallensimulator is een ware auto ongeluk cursus. Tijdens een auto ongeluk valt er niet meer helder na te denken. Wat moet je doen? Waar ga je heen? Waar moet je op letten? Onze ongevallensimulator, samen met onze ervaren instructeur, geeft antwoord op deze vragen. Je stapt in de ongevallensimulator en gaat met de auto 180 graden draaien. Nadat de auto een ware ‘roll-over’ heeft nagebootst, wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je uit deze situatie moet komen. Een ongevallensimulator redt levens!

Voorbeeldprogramma 

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 Ongevalsimulator
  • 14:15 Pauze
  • 14:30 Slipcursus
  • 15:30 Naborrelen

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Changing Gears boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus