combi deal
Slipcursus + ongevalsimulator
+ Off road

Ga voor een complete ‘voertuig challenge’. Op één dag leg je een parcours af met een 4x4 voertuig, volg je een slipcursus en ervaar je een ongevallensimulator. Spectaculair, maar ook heel leerzaam.

Inhoud Changing Gears XL

Dit arrangement bevat zowel veiligheid als actie! Leer op één dag ontsnappen uit een auto ongeluk met de ongevalsimulator, slip erop los met onze slipcursus en ga ons uitdagende parcours op met onze 4x4 wagens.

Ongevalsimulator

De ongevallensimulator is een ware auto ongeluk cursus. Tijdens een auto ongeluk valt er niet meer helder na te denken. Wat moet je doen? Waar ga je heen? Waar moet je op letten? Onze ongevallensimulator, samen met onze ervaren instructeur, geeft antwoord op deze vragen. Je stapt in de ongevallensimulator en gaat met de auto 180 graden draaien. Nadat de auto een ware ‘roll-over’ heeft nagebootst, wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je uit deze situatie moet komen. Een ongevallensimulator redt levens!

Slipcursus

In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek. Een ervaring die je niet snel zult vergeten! 

4x4 rijden

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op ons terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 Ongevalsimulator
  • 14:15 Slipcursus
  • 15:15 Pauze
  • 15:30 Off road
  • 16:30 Naborrelen

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus