combi deal
Escaperoom + Shooting Games
+ Slechtste chauffeur van NL

Zoek je even rust om bij te komen van al dat werk? Wil je ook wat meer doorbrengen met je gezin? Dan is dit arrangement speciaal voor jou gemaakt. Kom genieten van een volledige dag speciaal voor je familie met uitdaging, samenwerking, competitie en hilarische momenten!

Inhoud Family and Friends

De actie en ruige terreinen laat je met deze Combi Deal voor wat het is. Doe samen met je familieleden met aan de escaperoom en probeer door een effectieve samenwerking te ontsnappen. Met de slechtste chauffeur van Nederland voltooi je allemaal gekke en lastige onderdelen wat zorgt voor uiterst hilarische momenten. Daarnaast ga je boogschieten en kruisboogschieten en probeer je de meeste punten te scoren.

Escaperoom

Dit is een zeer speciale vorm van de escaperoom. Dit keer zit je niet in een kamer opgesloten, maar in de auto! Minder ruimte betekent extra lastige puzzels. Werk samen en benut de tijd zo effectief mogelijk om te ontsnappen binnen het uur. Veel deelnemers is het nog niet gelukt, zijn jullie goed genoeg?

Slechtste chauffeur van Nederland

Met de slechtste chauffeur van Nederland stap je in de auto om "onmogelijke" taken te voltooien. We maken het zo moeilijk mogelijk voor je. Dit zorgt namelijk voor hilarische momenten! Het gaat niet om winnen, maar puur om de fun!

Shooting games

Kun je niet kiezen tussen kruisboogschieten en boogschieten? Dan doe je ze toch zo allebei! Met Shooting games kun je zowel boogschieten als kruisboogschieten. Combineer deze activiteiten voor de maximale score en fun! 

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 Begin aan eerste activiteit: Escaperoom
  • 14:15 Begin aan tweede activiteit: Slechtste chauffeur van NL
  • 15:15 Pauze
  • 15:30 Begin aan derde activiteit: Shooting games
  • 16:30 Naborrelen 

Boek direct

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus