combi deal
Slipcursus + Offroad

Wil je een slipcursus? Of liever off-road rijden? Met grip op de situatie combineren we deze 2 uiterst uitdagende activiteiten voor een onvergetelijke ervaring. Aan het einde van de dag heb jij grip op de situatie!

Inhoud Grip op de situatie

Er zijn constant gevaren op de weg, maar zijn wij wel genoeg voorbereid? Met Grip op de situatue test en verbeter jij jouw vaardigheden! Eerst begin je met het volgen van een anti-slipcursus (inclusief theorie), waarbij je leert de auto onder controle te houden bij slipgevaar. Als de slipcursus eenmaal succesvol is afgerond, is het tijd voor een ruige Offroad sessie! Stap één van onze stevige terreinwagens in om je stuurmanskunsten en behendigheid te testen. De dag sluiten we vervolgens eventueel af met een saté- of lunchbuffet.

Slipcursus

In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek. Een ervaring die je niet snel zult vergeten! 

4x4 rijden

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op ons terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

Voorbeeldprogramma

  • 11:00 - Ontvangst op locatie
  • 11:15 - Slipcursus
  • 12:15 - Pauze
  • 12:30 - Offroad rijden
  • 13:30 - Afsluiting aan onze bar

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Grip op de Situatie boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus