combi deal
Ferrari rijden + helikopter vliegen
en slippen

Jongensdromen worden waarheid met deze Combi Deal. Stap in een knalrode Ferrari met 400 pk en vlieg een rondje in een helikopter. Wat wil je nog meer?! Dit uitje wordt aangeboden inclusief een slipcursus en offroad rijden.

Inhoud Jetset

Ferrari rijden is een ultieme ervaring. Stap de Ferrari in en scheur er op los! Voordat je dit doet wil je natuurlijk wel een slipcursus volgen om voorbereid de weg op te gaan. Als je dan klaar bent op de weg is het tijd om dit maal het luchtverkeer onveilig te maken. Zoek in een helikopter de hoogtes op en beleef een onvergetelijke ervaring. Een arrangement vol snelheid en adrenaline om nooit te vergeten!

Ferrari rijden

Ferrari rijden is een droom van begin tot eind. Naast je in de auto zit de instructeur, een ervaren copiloot maar ook een echte Ferrari liefhebber. Na een korte uitleg draai je de sleutel om en rijd je weg. Je gaat Ferrari rijden over de openbare weg. In een heerlijke rit ontdek en ervaar je alle capaciteiten van onze Ferrari’s 348 of Modena 360. De sublieme acceleratie en stabiele wegligging maken het rijden in deze sportwagens tot een sensationele ervaring. Genieten van een stukje perfectie van hoogstaande kwaliteit!

Slipcursus

In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Helikopter vliegen

Het helikopter vliegen organiseren wij vanaf ons evenemententerrein. Je maakt als deelnemer een bijzondere helikoptervlucht. Geniet van het avontuur, het uitzicht en de vrijheid! Afhankelijk van de tijdsduur van de vlucht die je kiest, vlieg je met een ervaren piloot over het terrein en de wijde omgeving. Zo zie je de omgeving vanuit een heel ander perspectief. 

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 Begin aan eerste activiteit: Slipcursus
  • 14:15 Begin aan tweede activiteit: Ferrari / Offroad rijden 
  • 14:30 Pauze
  • 14:45 Begin aan derde activiteit: Helikopter vliegen
  • 15:00 Naborrelen

 

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus