combi deal
Quad rijden
+ Expeditie Robinson
Twee uiterst leuke activiteiten worden gecombineerd tot 1 uitje. Quad rijden en shooting games bevatten allebei de nodige actie en spanning. Beleef ook een dag vol plezier en boek Just for Fun!

Inhoud Just for Fun

Je begint de dag met ontvangst op onze locatie. Met de instructeur ga je het quad parcours op met een uur quad rijden. Vervolgens ga je de strijd aan tijdens het expeditie robinson spel! Na een volledig uur wordt er nog een groepsfoto gemaakt als herinnering en kan je lekker naborrelen aan onze bar. 

Quad rijden

Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, een enorme wipwap, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat je niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson speel je met een groep, waarbij teamgenoten moeten samenwerken om opdrachten te voltooien. Er zullen meerdere opdrachten zijn die variëren van het maken van een vuurtje tot bouwen van bruggen. Met verschillende variërende spellen is Expeditie Robinson geschikt voor elke leeftijdsgroep en is het leuk voor iedereen!

Voorbeeldprogramma 

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 Quad rijden
  • 14:15 Pauze
  • 14:30 Expeditie robinson
  • 15:30 Naborrelen

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus