combi deal
Archery Tag + Boogschieten
Slipcursus

Speciaal voor de dames is er een arrangement samengesteld. Wil je niet zoveel actie, maar toch veel plezier beleven met je vriendinnen? Dan is dit arrangement iets voor jou! Archery Tag, Shooting games en afsluiten met een spannende slipcursus. 

Inhoud Ladies Special

Samen met je vriendinnen Archery Tag spelen als echte helden. Schietend op elkaars doel in een rustgevende omgeving. Als je dit hebt afgerond is het tijd voor een slipcursus. Leerzaam, maar ook leuk! Na actie volgt ontspanning, sluit af met de Shooting Games: een combinatie van handboog schieten en kruisboog schieten. Lijkt op Archery Tag maar is veel rusitger en vergt opperste concentratie. 

Archery Tag

Archery tag is te vergelijken met paintball en trefbal, echter schiet je bij Archery Tag met een pijl en boog. Gelukkig is de pijl voorzien van een foampunt waardoor dit niet gevaarlijk is. Echter neemt dit niet weg dat Archery Tag een heel uitdagend en tactisch spel is. Je kunt het spel winnen door tegenstanders te elimineren of targets van de tegenpartij omver te schieten. Doordat er meerdere manieren zijn om te winnen biedt archery tag ook voldoende diepgang, waardoor geen enkel potje hetzelfde is.

Shooting games

Kun je niet kiezen tussen kruisboogschieten en boogschieten? Dan doe je ze toch zo allebei! Met Shooting games kun je zowel boogschieten als kruisboogschieten. Combineer deze activiteiten voor de maximale score en fun!

Slipcursus

In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 Begin aan eerste activiteit: Archery Tag
  • 14:15 Begin aan tweede activiteit: Shooting games
  • 15:15 Pauze
  • 15:30 Begin aan derde activiteit: Slipcursus
  • 16:30 Naborrelen

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus