combi deal
Off-road + Quad

Hou je van uitdaging? Wil je actie? Heb jij het lef? Dan is dit het juiste arrangement voor jou! Kom rijden in quads en een stoere 4x4 wagen. Let op: dit arrangement is alleen voor de échte mannen!

Inhoud Mens Special

Ga de uitdaging aan met twee te gekke voertuigen. Quad rijden en 4x4 rijden is een ervaring speciaal voor de mannen. Zowel met de 4x4 als met de quad volg je een uitdagend parcours met hindernissen. Uiteraard onder begeleiding van ervaren instructeurs. Na het tonen van een flinke dosis lef is het tijd voor een paar potjes bluf. 

4x4 rijden

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op ons terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

Quad rijden

Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, een enorme wipwap, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat je niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef.

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 4x4 rijden
  • 14:15 Pauze
  • 14:30 Quad rijden
  • 15:30 Naborrelen

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Men's Special boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus