combi deal
Quad rijden + Driften
+ Offroad rijden
Een speciale mannedag organiseren met al je maten? Een dag waar actie, avontuur en spanning voorop staat? Dan is de Mens Special XL het uitje dat je zoekt! Kom driften, offroad rijden en quad rijden, allemaal in 1 volledig verzorgde mannendag!

Inhoud Mens Special XL

Je begint de dag met een kopje koffie of thee op onze locatie. Met de instructeur ga je het quad parcours op om een uur lang quad te rijden. Vervolgens ga je een totaal andere parcours op, dit maal met een stoere terreinwagen. Na een uur lang offroad rijden met veel hellingen en kuilen is het tijd om te gaan driften. Na een intensieve drifcursus wordt er nog een groepsfoto gemaakt als herinnering en kan je lekker naborrelen aan onze bar. 

Quad rijden

Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, een enorme wipwap, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat je niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef.

Offroad rijden

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op ons terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

Driften

Het is tijd om de baan onveilig te maken. Stap de auto in voor een driftsessie waar Vin Diesel jaloers op zal zijn! Doe een powerslide, gaslos-drift, 180 graden turn en nog veel meer. Durf jij het aan?

Voorbeeldprogramma 

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 Quad rijden
  • 14:15 Offroad rijden
  • 15:15 Pauze
  • 15:30 Driften
  • 16:30 Naborrelen

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Men's Special boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus