combi deal
Paintball + Offroad rijden
Twee uiterst adrenaline volle activiteiten worden gecombineerd tot 1 uitje. Allereest ga je paintballen. Capture the flag, team deathmatch, free for all. Genoeg varianten voor een geweldige strijd! Daarnaast ga je ook samen met je vrienden offroad rijden op een parcours vol hellingen en dieptepunten.

Inhoud Play the Game

Play the Game bestaat uit paintball en offroad rijden. Je begint met het paintballen. Het paintballen is inclusief kleding, helm, wapenhuur en onbeperkt kogels. Vervolgens stap je in onze terreinwagens om offroad te rijden. In overleg is het mogelijk om de volgorde te verwisselen. 

Paintball

Outdoor paintball zorgt voor een nog realistische paintball ervaring. Na een sprintje duik je achter een van de objecten in de arena. Achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken verberg je je voor ‘de vijand’. Klim in een uitkijkpost of tijger door enorme rioolbuizen. Schiet één voor één al je tegenstanders uit het spel. Pas wel op dat je niet geraakt wordt, dan is het ook game-over voor jou. Paintball is één en al adrenaline en actie!

Offroad rijden

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op ons terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!

Voorbeeldprogramma 

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 Begin aan eerste activiteit: Paintball
  • 14:45 Pauze
  • 15:00 Begin aan tweede activiteit: Offroad rijden
  • 16:30 Naborrelen


Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus