combi deal
slipcursus + offroad rijden
quad rijden + shooting games

Doe een beroep op je rijvaardigheid, reactievermogen, behendigheid en lef, en combineer dit met opperste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Ervaren of onervaren, een actief uitje met veel verschillende onderdelen, spanning en spektakel.

Inhoud Wheels and Arrows

Wheels & Arrows is een arrangement vol actie en adrenaline. Kom offroad rijden in onze stoere terreinwagens. Stap vervolgens in de auto voor een slipcursus vol adrenaline. Toch weer terug de modder en bossen in? Stap op onze snelle quads en ga het uitdagende parcours aan. Dan is het tijd om even af te koelen van alle actie met boogschieten. Zoek de rust op en verzamel je concentratie bijeen voor de maximale score. Kortom het arrangement Wheels & Arrows is voor de échte actieliefhebber. 

Slipcursus

In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. Een slipcursus is niet alleen leerzaam, het is ook hartstikke leuk! Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over ons glad wegdek. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!

4x4 rijden

Iedereen die auto kan rijden, kan ook 4x4 rijden! Je hoeft hier geen uitgebreide cursus voor gevolgd te hebben. Op ons terrein staat een deskundige instructeur die je alles verteld over het besturen van een terreinwagen. Na een korte introductie is het tijd om “off the road” te gaan. Je stapt in de terreinwagen en betreedt ons speciaal aangelegde parcours vol steile hellingen, schuine vlakken en diepe modderkuilen!
 

Quad rijden

Quad rijden is spectaculair en een ervaring om niet te vergeten! Door de scherpe bochten, een enorme wipwap, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat je niet snel vergeet. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Het enige wat je nodig hebt is behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef.

Shooting games

Met shooting games neem je plaats op onze schietbaan waar veel pijl en boog spelletjes je te wachten staan. Pak je pijl en boog, concentreer je en schiet precies in de roos! Verzamel zo de meeste punten om je tegenstanders te verslaan. Bij grote groepen is het mogelijk om teams op te stellen en te strijden tegen elkaar.

Voorbeeldprogramma

  • 10:00  Ontvangst op onze locatie
  • 10:15  Quad rijden
  • 11:15  4x4 rijden
  • 12:15  Pauze
  • 12:30  Slipcursus
  • 13:30  Shooting games
  • 14:00  Naborrelen 

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus