combi deal
Airsoft + Paintball
+ Archery Tag

Een 3 uur durende ultiem schietavontuur. Airsoft, paintball en archery tag. Het meest complete schietpakket van Eventsbakery!

Termination Tournament

Het Termination Tournament is een aaneengesloten toernooi waar maar één team kan winnen. De uitdaging begint met paintball. Vervolgens wordt het een stapje realistischer met airsoft en tot slot wordt het toernooi afgesloten met archery tag. Het team dat de meeste onderdelen wint, is de winnaar van het Termination Tournament.

Airsoft

Airsoft is een militair spel waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in spannende missies. Je gebruikt echte legeruitrusting om een onvergetelijke ervaring op te doen. Er wordt gebruik gemaakt van wapens met een realistische look and feel. Je schiet bij Airsoft met plastic balletjes van 6 mm (BB’s). Je bent nog nooit zo afhankelijk geweest van je teamgenoten. En als je eenmaal de adrenaline van Airsoft ervaren hebt, wil je het blijven spelen!

Paintball

In een stevige overall, een veiligheidsmasker en je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je de arena. Na het startschot vliegen meteen de verfkogels in het rond. Met scherpe gerichte schoten schakel je de ene na de andere tegenstander uit. Paintballen is een ervaring om niet te vergeten!

Archery Tag

Archery Tag is te vergelijken met trefbal en paintball. Echter heb je bij Archery Tag geen blauwe plekken aan het einde van de dag. Je gooit niet met ballen, schiet niet met paintballs, maar je schiet met pijlen! Dit brengt een totaal andere wending aan spellen die je normaal gesproken gewend bent. Met speciale pijlen met een zachte foampunt is het ook uitermate veilig. Je ziet het in films wel voorbijkomen, epische gevechten waar boogschutters de ene na de andere vijand neerhalen. Nu is het jouw kans om dit te ervaren!

Voorbeeldprogramma

11:45 - Ontvangst op onze locatie
12:00 – Airsoft
13:00 – Paintball
14:00 – Pauze
14:30 – Archery Tag
15:30 – Afsluiting aan onze bar

 

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Termination Tournament boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus