combi deal
Paintball + Boogschieten

Ben jij behendig genoeg om alle kogels te ontwijken, maar precisiegericht om iedereen uit te schakelen? Heb je een scherp oog om je doelwit van verre afstand te raken? Dan is dit arrangement voor jou! Combineer paintballen met boogschieten voor de ultieme beleving.

Inhoud Shoot ‘m up

Rennen, duiken, springen, klimmen: ben jij je tegenstander te slim af? Met snelheid, tactiek, een scherp oog en natuurlijk een beetje geluk, kom je een heel eind! Na het opvoeren van adrenaline met een paintball game is bij boogschieten juist rust en precisie nodig. Een leuke afwisseling gedurende de dag!

Paintball

Outdoor paintball zorgt voor een nog realistische paintball ervaring. Na een sprintje duik je achter een van de objecten in de arena. Achter een echt zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken verberg je je voor ‘de vijand’. Klim in een uitkijkpost of tijger door enorme rioolbuizen. Schiet één voor één al je tegenstanders uit het spel. Pas wel op dat je niet geraakt wordt, dan is het ook game-over voor jou. Paintball is één en al adrenaline en actie!

Shooting games

Met schooting games neem je plaats op onze schietbaan waar veel pijl en boog spelletjes je te wachten staan. Pak je pijl en boog, concentreer je en schiet precies in de roos! Verzamel zo de meeste punten om je tegenstanders te verslaan. Bij grote groepen is het mogelijk om teams op te stellen en te strijden tegen elkaar.

Voorbeeldprogramma

  • 13:00 Ontvangst op onze locatie
  • 13:15 Paintball
  • 14:45 Pauze
  • 15:00 Shooting games
  • 16:00 Naborrelen 

Is dit toch niet het uitje dat je zoekt? Bekijk onze andere combi-deals!

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus