DE BESTE COMBIDEAL VIND JE BIJ THE EVENTS BAKERY

1 uur Quad & 1 uur OFFROAD rijden

Hou je van uitdaging? Wil je actie? Heb jij lef? Dan is dit het juiste arrangement voor jou! Kom rijden in quads én een stoere 4x4 wagen. Let op: dit arrangement is alleen voor de échte actie liefhebbers!


Al vanaf
€ 193,-  p.p.

boek directwat krijg ik?

Ga de uitdaging aan met twee te gekke voertuigen. Quad rijden en 4x4 rijden is een ervaring speciaal voor de actie liefhebbers. Zowel met de 4x4 als met de quad volg je een uitdagend parcours met hindernissen. Uiteraard onder begeleiding van ervaren instructeurs.


info/programma

Na aankomst op onze locatie wordt je ontvangen door een instructeur die in het kort verteld hoe de dag eruit zal zien. Vervolgens ga je richting ons speciale parcours om quad te rijden. Na wat korte instructies is het tijd om op de stoere quads te stappen en je vrienden te laten zien wie de baas is!

Na een intensief ritje quad rijden ga je vervolgens een grotere en ruigere auto instappen. In deze terreinwagen ga je offroad rijden. Overmeester de ene na de andere steile helling in een bosrijke omgeving. Tot slot is er de mogelijkheid om na te borrelen aan onze bar en verhalen uit te wisselen over de leuke ervaringen.

 


COMBIDEAL is inclusief

1 uur 4X4 rijden
1 uur Quad rijden
Groepsfoto
Ontvangst met koffie/thee

extra mogelijkheden

Horeca gelegenheden
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest
2 uur off-road + 1 uur quad voor € 243,-

voorwaarden

Rijbewijs B verplicht
Bij Quad rijden helm verplicht
Mogelijk op onze locaties in Eindhoven en Gouda

Meer combideal uitjes?

Stel dan je eigen uitje samen. Keuze uit meer dan 20 activiteiten!