DURF JIJ JE OP TE LATEN SLUITEN?

Wat is EEN ESCAPE ROOM?

iN EEN ESCAPE ROOM WORD JE MET MAXIMAAL 8 PERSONEN TEGELIJK OPEGSLOTEN IN EEN KAMER. eLKE KAMER HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL, Een Klaslokaal, een waardevolle schat, een goudmijn, een Paleiskamer, het huis van een pestmeester of EEN HORROR LAB. DOOR MIDDEL VAN PUZZELS OP TE LOSSEN, SPELLEN TE SPELEN, SAMEN TE WERKEN EN VOORAL MET KALMTE KOM JE VAAK WEL WEER VRIJ... eR ZIJN zes MOGELIJKE KAMERS: The class room, the precious room, de goudmijn, de paleiskamer, Mysterious plague en LAB MADNESS.  


Al vanaf
€ 199,95  

boek direct (incl ticket)wat krijg ik?

Een avontuur in een kleine ruimte waar je zelf uit moet zien te komen. Een strenge schooljuf die je vasthoudt, de meest waardevolle schat van Roxy die je aandacht trekt, een mijn vol goud, een kamer vol blinkende meubels of een dokter die patiënten graag bestudeerd. Welke uitdaging ga jij aan?

De prijs per kamer is €199,95.info/programma

The Class Room (Dordrecht)

In 'The Class Room' volg je lessen bij juf Hazel op het gebied van rekenen, taal, aardrijkskunde en Engels. Maar blijf je concentratie erbij houden, want juf Hazel houdt niet van onoplettende leerlingen. In haar klaslokaal krijg je al snel een stapel strafwerk te pakken... Houd jij je hoofd koel tijdens de les?

The Precious Room (Dordrecht)

In deze kamer krijg je geen hints, je gaat zelf op zoek naar de meest waardevolle schat die Roxy ontnomen is. Roxy is gesloopt door verdriet en woede... Help jij haar mee? Ohja, Roxy spreekt alleen Engels, maar ze gaat langzaam en is prima te volgen. Tenminste als jij haar goed bevalt...

Lab Madness (Rotterdam)

Ken je horror madness paintball? Dit is hetzelfde, maar dan in het kleine laboratorium van Professor Drs. H. Cl. Oja, ook zonder paintball, maar met je beste vriendin op de operatietafel. Bij binnenkomst blijkt het allemaal mee te vallen, alles is schoon, steriel en strak. Maar waar is je vriendin dan precies? Tijd om op onderzoek uit te gaan. Weet wel dat de dokter graag uitkijkt naar nieuwe patiënten, en soms moet je keuzes maken in het leven... om te blijven leven...

Mysterious Plague (Rotterdam)

Deze pestmeester heeft een eigenaardige hobby overgehouden aan zijn werk. In zijn kamer zie je diverse potjes met lichaamsdelen op sterk water. Patiënten zijn bij hem thuis in quarantaine geweest, maar niet iedereen kwam weer naar buiten. Snuffel gerust rond in zijn spullen, maar zorg dat je op tijd weg bent voordat hij weer thuis komt.

De Goudmijn (Amsterdam) 
Daal af in een oude mijnschacht met alleen je zaklamp en wat bravado. De mijn staat op instorten, maar zit ook vol met goud. Wie rijk wilt worden moet risico’s nemen, toch? De Goudmijn kun je hier reserveren. Vermeld duidelijk bij stap 5, opmerkingen, je kortingscode.

 Extra informatie

Duur maximaal 60 minuten
Minimaal 2, maximaal 8 personen
Keuze uit 5 kamers 
Leeftijd vanaf 12 jaar, met tenminste 2 volwassenen per kamer.
 Locatie: Rotterdam, Dordrecht, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen
 Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 In Nederlands en Engels mogelijk 
 Geschikt voor mensen met epilepsie
 Niet rolstoeltoegankelijk

actievoorwaarden

Kosten per kamer €199,95
Actie niet geldig i.c.m. andere acties/kortingen
Kies tijdens reserveren 'pinnen op locatie'
Vermeld in opmerkingenveld 'Actie Eventsbakery'
 Vermeld in opmerkingenveld je ticketcode
Neem je ticket geprint mee naar de locatie

Activiteiten combineren?

Stel dan je eigen uitje samen. Keuze uit meer dan 20 activiteiten!