games
Die Hard Games

Voor de echte "diehards" heeft Eventsbakery de Die Hard games! Een vrijgezellenfeest met keiharde actie en adrenaline. Het is een uitje waar je constant aan het strijden bent tegen je vrienden en vriendinnen!

Inhoud Die Hard Games

De Die Hard Games bestaat uit Expeditie Robinson, Highland Games en de Paintball Bunnyhunt. Alleereerst ga je in groepen strijden tegen elkaar met intensieve spellen van het bekende Expeditie Robinson. Vervolgens ga je helemaal kapot met de extreme highland games (kracht en uithoudingsvermogen is belangrijk). Tot slot wordt er 1 pineut gekozen die een konijnenpak aan moet trekken en vlucht voor alle paintballs die op hem/haar worden afgeschoten!

Expeditie Robinson

Met Expeditie Robinson ga je in groepen tegen elkaar strijden voor de overwinning! Je moet als groep verschillende spellen en parcours overwinnen om punten te behalen die je leiden tot de overwinnen. Maak je borst maar nat, makkelijk zal het niet worden!

Highland Games

De Higland Games is een verzameling van stoere en uitputtende activiteiten als: tug a war, katapult, whisky barrel run, caber wave en wheel throwing. Durf jij het aan?

Paintball Bunnyrun

Er is altijd wel iemand de pineut of gewoonweg leuk vind om de pineut te zijn. Stel je deze persoon even voor in een konijnenpak, rennend door een veld, terwijl jij met je vrienden en vriendinnen op hem/haar schiet met een paintball wapen. Klinkt goed?

Horeca

Na een uiterst vermoeiend programma is het onmisbaar om uit te rusten en even bij te komen. Na het verbranden van al die calorieën is het tijd om bij te tanken. Met onze grote aanbod aan eten, drinken, snacks en menu's zit er altijd wel iets tussen voor je.

Locaties

De Die hard Games zijn mogelijk op de volgende locaties:

Voorbeeldprogramma

15:00 – Ontvangst op locatie
15:15 – Expeditie Robinson
16:15 - Pauze
16:30 – Highland Games
17:30 – Paintball Bunnyrun
17:45 – Afsluiting aan onze bar

Die Hard Games boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus