games
Highland Games

Al honderden jaren worden de Highland Games gespeeld door clans uit de hooglanden van Schotland. Deze atletische spellen zijn voor de échte mannen! Denk jij dit ook aan te kunnen? Doe dan snel mee met de Highland Games van The Events bakery!

Inhoud Highland Games

De Highland Games worden tegenwoordig niet alleen maar in Schotland georganiseerd, maar ook hier in Nederland! Samen met je vrienden, familie of collega’s kun je meedoen aan de Highland Games op één van onze locaties. Dit uitje is niet alleen voor sterke mannen! The Evens Bakery heeft de Highland Games zo aangepast dat iedereen kan meedoen en er een gelijke strijd is.

 

Tug a war - 15 minuten 

Is jouw groep de sterkste? Laat de Schot in je los en laat het zien met een potje ouderwets touwtrekken! Naast pure kracht gaat het bij touwtrekken eveneens om snelheid en tactiek.

Whisky barrel run - 15 minuten 

Haal jij als eerste de finish met de whisky barrel? Het lijkt zo makkelijk met een barrel een eind rennen, echter gaat de barrel elke kant op en is het niet zo gemakkelijk om in een rechte lijn naar de finish te lopen!

The caber wave - 15 minuten 

Ben jij die sterke man of vrouw die het voor elkaar krijgt om de boomstam een aantal meter ver weg te werpen. Haal diep adem, verzamel al je kracht en gooien maar!

Wheel throwing

Heb je nog kracht over na al deze inspannende activiteiten? Probeer nog een keer al je krachten bij elkaar te krijgen en werp die autoband een eind weg! Krijg jij die autoband het verste weggegooid?

Horeca

Na een uiterst vermoeiend programma is het onmisbaar om uit te rusten en even bij te komen. Na het verbranden van al die calorieën is het tijd om bij te tanken. Met onze grote aanbod aan eten, drinken, snacks en menu's zit er altijd wel iets tussen voor je.

Locaties Highland Games

De Highland Games zijn mogelijk op de volgende locaties:

Voorbeeldprogramma

15:00 – Ontvangst op locatie
15:15 – Tug a war
15:30 – Whisky barrel run
15:45 – Pauze
16:15 - The caber wave
16:30 – Wheel throwing
17:00 – Afsluiting aan onze bar

Highland Games boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus