games
Hunger Games

The Hunger Games bestaat uit 5 uitdagende spellen. Overwin het handboeienspel, moerasspel en electric fence. Laat vervolgens je schietkunsten zien met archery tag en de shooting games!

Inhoud Hunger Games

Na ontvangst op onze locatie beginnen we direct met een leuk samenwerkingsspel. Samen met de instructeur ga je richting ons terrein om te beginnen met het moerasspel. Vervolgens is het tijd om iedereen de handboeien om te doen en te beginnen met het handboeienspel. Nu je echt het teamgevoel te pakken hebt starten we met de Electric Fence. Als laatst doet iedereen nog mee aan het meest uitdagende spel van de dag, namelijk Archery Tag. We sluiten de dag af met het competitieve Shooting Games. De dag kan afgesloten worden met een lekker drankje of hapje in onze afgesloten horeca ruimte.

Shooting Games - 30 minuten

De Shooting Games bestaat uit boogschieten, kruisboogschieten en blaaspijp schieten. Bij het boogschieten zul jij je moeten bewijzen. Schiet met enorme snelheden de pijlen op de doelen. Met kruisboogschieten heb je geen controle over de snelheid, maar over de richting van de pijl wel. Richten en precisie is het belangrijkste bij kruisboogschieten. Het blaaspijp schieten is echter nog moeilijker! Je zult ervaren dat het erg lastig is om doelwitten te raken met een 1,20 meter lange blaaspijp. Richten is belangrijk tijdens het schieten, maar tegelijkertijd ook het lastigste onderdeel.

Electric Fence - 15 minuten 

Een veld vol met gespannen draden die jij niet mag aanraken! Je kent het natuurlijk wel uit de films waarbij de dief zich door een veld van laserstralen moet wurmen om bij de diamant te komen. Bij ons is die diamant overkant van het veld. Deze moet je zien te bereiken zonder ook maar een draad aan te raken. Raak jij of iemand anders een draad aan, dan gaat er een belletje rinkelen en zullen jullie weer van voor af aan moeten beginnen.

Archery Tag - 60 minuten 

Archery Tag is een vorm van trefbal, alleen dan met een pijl en boog ipv een bal! Je schiet tegenstanders het veld uit met pijl en boog. Rennen, duiken, dekking zoeken en schiet! Archery Tag is een spel waarbij je constant in beweging bent en geen seconde je focus moet verliezen!

Moerasspel - 30 minuten 

Bij dit spel bevindt het hele team zich voor een denkbeeldig moeras. De bedoeling is om als team de overkant van het moeras te bereiken. In dit moeras bevinden zich boomstronken en planken die gebruikt moeten worden om de overkant te bereiken. Wanneer iemand in het moeras valt, begint de oversteek weer van voor af aan. Dit spel vereist dus goede communicatie, concentratie en behendigheid.

Handboeienspel - 15 minuten 

Elke speler krijgt handboeien om en vastgeketend aan een ander teamlid. Wanneer iedereen is vast geboeid kan het spel beginnen. De opdracht is om van elkaar los te komen zonder dat de boeien van je polsen worden gehaald. Ben jij creatief, lenig, of bedenk jij een simpel trucje om van elkaar los te komen? Dit geklungel zal voor hilarische momenten zorgen!

Horeca

Na een uiterst vermoeiend programma is het onmisbaar om uit te rusten en even bij te komen. Na het verbranden van al die calorieën is het tijd om bij te tanken. Met onze grote aanbod aan eten, drinken, snacks en menu's zit er altijd wel iets tussen voor je.

Locaties Hunger Games

De Hunger Games zijn mogelijk op de volgende locaties:

Voorbeeldprogramma Hunger Games

15:00 – Ontvangst op onze locatie
15:15 – Shooting games
15:45 – Electric Fence
16:00 – Pauze
16:30 – Archery Tag
17:30 – Moerasspel
18:00 – Handboeienspel
18:15 – Afsluiting aan onze bar

 

Hunger Games boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zoek je een leuk en origineel cadeau?

Geef dan een adembenemend uitje cadeau van Eventsbakery!
Bekijk alle cadeaus cadeaus