Goldengiftcard-icon
Golden gift card


Bekijk alle voorwaarden van de Golden Giftcard:

Voorwaarden Golden gift card
 • Gratis Paintballen voor 10 personen incl 50 kogels op een locatie naar keuze

  Stel je voor: een oude loods gevuld met een ware legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken. Uitgerust met een stevige salopet, een beschermend masker en natuurlijk je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je onze uitdagende arena. Na het startsein vliegen direct de verfkogels om je oren. Je trekt een sprintje en duikt achter een van de vele objecten. Als je eindelijk de beste spot te pakken hebt, schakel je de ene na de andere tegenstander uit.2,5 uur paintballen voor 10 personen (minder mag ook)

  Gratis kluisjes aanwezig

  Gratis Konijnenpak voor de jarige of vrijgezel
  Wil je langer doorspelen dan 2,5 uur of meer kogels? Geen probleem, mogelijkheden tot upgraden
  Geen gedoe, je ticket is altijd geldig incl. feestdagen, vakanties en de zaterdag

  Gebruik van materiaal (wapen, masker en overall)
  50 paintballs per persoon

  De velden zijn 's avonds verlicht, dus je mag dan ook reserveren

  Digitale groepsfoto in paintball outfit

  Gratis parkeren (m.u.v. Strand) Keuze uit 4 locaties. MInimumleeftijd 18 jaar.

  Reserveren doe je hier:  Boek nu! Gebruik je GiftCard Code. 

   

 • Gratis Toegang tot klimpark Zips&Ropes voor 10 personen.

  Hoe ver ben jij bereid te gaan? Wat zijn je grenzen? Wanneer was de laatste keer dat je je echt uitgedaagd voelde? De attracties bij Zips ‘n Ropes zijn zo uitdagend dat, zelfs als je niet durft, je toch net dat stapje verder gaat.

  De adrenaline giert door je lijf als je van de ene naar de andere spannende attractie gaat. Scheer met een noodgang over het water aan de ‘High Voltage’ zipline of laat je vanaf grootte hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de ‘Insane Gravity’. Check alle attracties of boek direct!

  Je hebt voor 10 personen recht op het Kennismakingspakket met de volgende inhoud:

  Entree, inclusief:

  Entree tot de Zips&Ropes met keuze uit één van de 9 unieke uitdagende attracties zoals bijvoorbeeld "The Wall", "Tower of Thrills" of de "Giant Swing" in Ewijk, Gelderland. 

  De kennismaking duurt incl de instructie ongeveer een half uur. Ter plekke kun je de kennismaking uitbreiden naar een All-in toegang waarbij je alle attracties kunt doen!

  Mogelijk op 1 locatie, bij Nijmegen. Minimumleeftijd 16 jaar, maximum gewicht 120 KG

  Reserveer nu. Gebruik hier je GiftCard Code.

 • Gratis Airsoft voor 10 personen incl 75 kogels bij Antwerpen!

  Als je denkt dat paintball uitdagend is en bol staat van de actie dan heb je zeker nog nooit Airsoft gespeeld… Airsoft is een militaire simulatie waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om uitdagende missies te volbrengen. Bij Airsoft wordt gebruikgemaakt van 1:1 replica’s van bestaande wapens. Het uiterlijk komt exact overeen met wapens van het leger en politie, van M16's tot MP5's. Je schiet met plastic balletjes van 6 mm (BB’s).

  Je gebruikt echte legeruitrusting om een onvergetelijke ervaring op te doen. Je bent nog nooit zo afhankelijk geweest van je teamgenoten… en als je eenmaal de adrenaline van Airsoft ervaren hebt, blijf je terugkomen!

  • 3 uur indoor Airsoft spelen bij Airsoft Loods in België
  • Gebruik van materiaal (wapens en legeruitrusting)
  • 75 'kogels' (plastic balletjes) per persoon
  • Gratis parkeren
  • Voor 10 personen

   Mogelijk op 1 locatie, bij Antwerpen. Minimumleeftijd 16 jaar.

  Reserveer hier. Gebruik hier je GiftCard Code.  

 • Gratis Slipcursus van 3 uren voor 1 persoon in Gouda of Eindhoven

  In het verkeer liggen veel gevaren op de loer, die je met de juiste kennis en ervaring prima kunt voorkomen of omzeilen. Leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Verbeter op een leuke manier je reactievermogen en houd controle over de auto. 

  En eerlijk is eerlijk... een slipcursus is ook gewoon fun! De volgende onderdelen komen aan bod tijdens het uitje.
  • Zit- en stuurhouding
  • Noodstop met ABS op glad wegdek
  • Remmen en uitwijken met ABS op glad wegdek
  • Demonstraties
  • Correctie achterwiel slippen
  • Professionele oefenbaan met speciale slip-coating. 
  • Je mag gebruik maken van een EventsBakery auto, een volkswagen Golf.

  Mogelijk op 2 locaties,  bij Gouda of bij Eindhoven. Minimumleeftijd 18 jaar, in bezit van rijbewijs. 
  Reserveer hier. Gebruik hier je GiftCard Code. Je reservering dient minimaal voor 2 personen te zijn, de 2e persoon krijgt korting op het uitje en betaalt €99. Ter plekke af te rekenen.  
   
 • Gratis Off-road & Quad rijden rijden voor 2,5 uren voor 1 persoon in Gouda of Eindhoven

  Bedwing de heuvels, het mulle zand en de modder. Doe je gordels stevig vast en word één met de krachtige 4x4.
  In opperste concentratie stuur je de 4-wheel drive over een uitdagend parcours. We stellen je stuurmanskunsten op de proef maar je wordt natuurlijk ook begeleid door een ervaren instructeur.

  Lekker door de blubber crossen. Behendigheid, evenwicht en een flinke dosis lef. Dat heb je nodig om ons parcours op een quad door te komen. Op een sterke motor met semiautomaat moet jij alle hindernissen zien te overwinnen. Zelfs voor de meer ervaren quad rijder zit het parcours vol met uitdagende hindernissen. Door de scherpe bochten, een enorme wipwap, schuine hellingen en nog veel meer spektakel is dit een uitje dat je niet snel vergeet. Oh ja, vergeet niet mee te hangen als je stuurt. 

  Mogelijk op 2 locaties,  bij Gouda of bij Eindhoven. Minimumleeftijd 18 jaar, in bezit van rijbewijs. 

  Reserveer nu. Gebruik hier je GiftCard Code.  Je reservering dient minimaal voor 2 personen te zijn, de 2e persoon krijgt korting op het uitje en betaalt €99. Ter plekke af te rekenen. 
 • Gratis Driften voor 2 uren voor 1 persoon in Gouda of Eindhoven

  Het twee uur durende programma begint met een korte theorieles waarin de basis wordt uitgelegd over driften. Na de theorie stap je samen met een ervaren instructeur de auto in en kun je beginnen met driften! Een lange (natte) baan, obstakels en snelle auto hoort allemaal bij het driften. Afhankelijk van je kennis en ervaring bepalen we de baan en auto voor het driften. Niet alleen ervaren drifters, maar ook beginners kunnen dus bij ons terecht! Onderdelen die aan bod komen:
  • Stuurbeheersing
  • Zit- en stuurhouding
  • Powerslide
  • Gaslos-drift
  • Driften op glad wegdek

  *Bij Eindhoven. Minimumleeftijd 18 jaar, in bezit van rijbewijs. 
   
  Reserveer nu! Gebruik hier je GiftCard Code.  Je reservering dient minimaal voor 2 personen te zijn, de 2e persoon krijgt korting op het uitje en betaald €99. Ter plekke af te rekenen.
 • Gratis Workshop Zilver voor 1 persoon in Eindhoven, Harderwijk of Rotterdam

  Een twee of drie uur durende workshop om een echte zilveren ring te maken. Tijdens deze leuke, gezellige en inspirerende workshop maak je een unieke ring. Je begint helemaal bij het begin, meet je eigen maat op, maak de ring mooi rond en passend voordat je hem gaat afwerken. Alles is mogelijk, mat, glazend, met of zonder tekst. Je kunt kiezen uit drie varianten (reserveer voor de juiste variant): 
  • Standaard Ring (mat/glanzend)
  • Ring met Tekst (letters/cijfers)
  • Ring van Draad (50 cm lang)
   
  Reserveer nu! Gebruik hier je GiftCard Code.  Je reservering dient minimaal voor 2 personen te zijn, de 2e persoon krijgt korting op het uitje en betaald €49,95. Ter plekke af te rekenen.
 • Gratis Workshop Parfum voor 1 persoon in Eindhoven, Harderwijk of Rotterdam

  Een twee uur durende workshop om je eigen parfum te maken. Probeer verschillende geurtjes uit en combineer je favorieten. Een gezellige workshop met als resultaat een parfumverstuiver om mee naar huis te nemen. Het aanbod van geuren is zeer divers en daarmee geschikt voor iedereen. Er zit altijd wel iets lekkers tussen, dus laat je creativiteit gaan!
   
  Reserveer nu! Gebruik hier je GiftCard Code.  Je reservering dient minimaal voor 2 personen te zijn, de 2e persoon krijgt korting op het uitje en betaald €49,95. Ter plekke af te rekenen.
 • Escape Room voor 2-7 personen in Dordrecht of Rotterdam

  Je hebt een uur de tijd om te ontsnappen uit één van de drie escape rooms. Kraak de raadsels en maak de puzzels om zo tot de juiste oplossing te komen. Durf jij het aan om je op te laten sluiten bij juf Hazel, Roxy of in ons duistere Lab? Je kunt kiezen uit drie kamers (reserveer voor de juiste variant): 
  • Precious Room (Dordrecht)
  • Class Room (Dordrecht)
  • Lab Madness (Rotterdam)
   
  Reserveer nu! Gebruik hier je GiftCard Code.  Je reservering dient minimaal voor 2 personen en maximaal 7 personen te zijn. Voor deze optie geldt een korting van 50% i.c.m. de Golden Gift Card. Het bedrag van €75,- dient ter plekke te worden afgerekend. Let op: op zaterdag geldt er een extra toeslag van €40. Het totaalbedrag dient op locatie te worden afgerekend. 
 • Gratis Boogschieten voor 10 personen op een locatie naar keuze!

  Opperste concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Eigenschappen die je nodig hebt om je eventjes een echte Robin hood te wanen. Pijl en boog schieten bij het Paintball Strand is een spannende ervaring en heel goed te combineren met een middagje of avond knallen op een van de paintball velden.

  Elke dag is er een andere pijl en boog challenge. Schiet een appel van de paal of schiet op Robin Hood tickets voor een gratis drankje aan de bar.

  Mogelijk op 2 locaties, bij Nijmegen en Harderwijk. Minimumleeftijd 16 jaar.

   

  Let op; Het boogschieten is een korter uitje en duurt een kleine 30 minuten. 

  Reserveer nu! Gebruik hier je GiftCard Code. 

 • Gratis Onbeperkt Pannenkoeken + limonade bij een Heldenfeestje op een locatie naar keuze!

  Niks leuks gevonden, of wil je de giftcard gebruiken voor een kinderfeestje? 

  Via www.heldenfeestje.nl kun je de leukste kinderfeestjes in heel Nederland boeken. En als je daarvoor de golden giftcard gebruikt, krijgt iedereen heerlijk gratis pannenkoeken en limonade!  Reserveer nu!

  *niet geldig bij de heldenmissie.

Zit jouw ultieme groepsuitje er niet tussen?

Neem dan contact op voor een groepsuitje op maat.
Vertel ons je wensen, wij realiseren het!