Nieuw
Kinderfeestje

Een kant en klaar kinderfeestje organiseren? Wil je een kinderfeestje dat veilig, vol plezier en onvergetelijk is? Boek dan nu een kinderfeestje bij Eventsbakery!

Kinderfeestje

Een kinderfeestje organiseren is niet zo makkelijk als het lijkt. Zo verwachten de kinderen leuke activiteiten, alleen dient dit natuurlijk wel op een veilige manier te gebeuren. Ook is het belangrijk lekker te eten en drinken. Je hoeft je hier allemaal geen zorgen om te maken! The Eventsbakery stelt in samenwerking met Heldenfeestje onvergetelijke kinderfeestjes samen. Elk kinderfeestje is inclusief: Ook is het mogelijk een stoere workshops te doen met je feestje. Er zijn diverse mogelijkheden, leuk voor jongens en meisjes!

  • Professionele begeleiding
  • Een verrassing voor de jarige
  • Kant en klare uitnodigingen
  • Faciliteiten voor ouders

Activiteiten

Je kunt kiezen uit meerdere verschillende activiteiten als kinderfeestje. Ook is het mogelijk deze te combineren met elkaar. Je hebt keuze uit:

Veiligheid

Al onze activiteiten zijn speciaal voor kinderen opgezet. Veiligheid is bij alle activiteiten dan ook de belangrijkste factor.Al het materiaal dat wordt gebruikt bij de activiteiten is kindvriendelijk. Daarnaast krijgen de kinderen tijdens het kinderfeestje ook ten alle tijden professionele begeleiding van onze begeleiders. Met ons kindvriendelijke materiaal en samen met onze professionele begeleiders zorgen we ervoor dat jouw kinderfeestje volledig veilig is voor de kinderen!

Eten & drinken

Alle kinderfeestjes bij Eventsbakery hebben voldoende horecamogelijkheden om de dag lekker af te sluiten. Zo is er de mogelijkheid tot onbeperkte ranja, snacks, pannenkoeken en nog veel meer. 

Prijzen kinderfeestjes

De prijzen voor kinderfeestjes zijn vanaf:

  • Kinderpaintball - €29,95
  • Lasergamen - €19,95

Onvergetelijk Verjaardagsfeestje

Een kinderfeestje is niet altijd dusdanig spectaculair, dat er nog lang over nagepraat wordt. Organiseer je het echter bij Eventsbakery dan krijgen de kinderen een onvergetelijk kinderfeestje waar nog jaren over nagepraat zal worden! Een kinderfeestje vol actie, spektakel, lekker eten & drinken!

Kinderfeest boeken

Boek een combi deal

combi deal
vanaf €99,95

Wheels & Arrows

Quad rijden
4X4 rijden
Boogschieten
Slipcursus
combi deal
vanaf €79,95

Changing gears XL

Slipcursus
Ongevallensimulator
4X4 rijden
combi deal
vanaf €49,95

Shoot m Up!

Paintball
Boogschieten

Zit jouw ultieme groepsuitje er niet tussen?

Neem dan contact op voor een groepsuitje op maat.
Vertel ons je wensen, wij realiseren het!