Locatie icon
Locaties
Nederland en België
Locaties

The Events Bakery is met haar activiteiten actief op 8 locaties verspreid over Nederland en België. Bekijk hier alle locaties met de activiteiten die worden aangeboden.

Locatie Ermelo (Harderwijk)

Waar strand Horst vroeger bekend stond als locatie voor ontspanning is dat nu wel anders. Op het uiterste puntje van strand Horst is nu alle ruimte voor de beste en spectaculairste uitjes en feesten. Er liggen 6 enorme paintballvelden en binnen in het restaurant kun je genieten van de heerlijkste spareribs en kipmenu's. Met zo’n grote locatie kunnen hier alle uitjes georganiseerd worden die je maar kan bedenken. Ideaal voor teambuilding, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes!

Locatie Ewijk (Nijmegen)

De monumentale boerderij in Ewijk is omgetoverd tot een geweldige evenementenlocatie. Als je een evenement wilt op een écht bijzondere locatie, is dit ‘the place to be’! Rondom de boerderij wordt op 2 enorme velden paintball gespeeld. Met alle denkbare objecten om je in of achter te verschuilen: boten, boomhutten en autowrakken. Naas paintball is het ook mogelijk om te komen boogschieten of klimmen in ons enorme klimpark. De Boerderij is geschikt voor groepen tot maximaal 150 personen en biedt alle denkbare mogelijkheden voor het perfecte bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, reünie, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest.

Locatie Moordrecht (Gouda)

Onze nieuwste locatie is ook meteen de grootste. Alles wat op wielen staat vind je hier. Een enorme slip-course, spectaculaire quad tracks en alle ruimte om de 4x4 onder controle te krijgen. Alle bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten, reünies, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten of welke reden je ook maar hebt voor een evenement, op deze locatie kan je helemaal los gaan. De ruimte en de mogelijkheden zijn onbeperkt, dus daag ons uit! 

Locatie Nuenen (Eindhoven)

Nuenen is de ideale locatie voor het organiseren van gemotoriseerde uitjes. Kom gezellig quad rijden op ons uitdagend parcours of pak het nog grootser aan en ga 4x4 rijden. Verlang je toch naar wat meer snelheid? Dan staat onze Ferrari, Lamborghini en Porsche klaar om bereden te worden. Voor een groot team is het een unieke ervaring om Capture the Flag te spelen op ons groot paintball terrein.

Locatie Rotterdam

In en rondom een voormalige manege in Rotterdam zijn diverse activiteiten mogelijk. Een groot gedeelte wordt gebruikt voor paintball, maar biedt ook uitstekende faciliteiten voor uw bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, reünie, verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest. Deze locatie wordt ook gebruikt als opstapplaats voor bijvoorbeeld toertochten. Geschikt voor groepen tot maximaal 100 personen. 

Locatie Dordrecht

Op deze locatie speel je spannende escaperoooms, kun je diverse workshops doen en kun je citygames starten. Een sfeervolle ruimte biedt tientallen mogelijkheden voor jong en oud. Geschikt voor groepen tot maximaal 150 personen. 

Locatie Assen

Onze gloednieuwe locatie in Assen biedt vele mogelijkheden voor zowel indoor als outdoor uitjes. Zo kun je met grote groepen paintballen in de wildernis of op onze speciale velden binnen. Naast paintball is het ook mogelijk om de highland games, ik Hou van Holland quiz en pokeravond te spelen. De locatie in Assen is hierdoor ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie uitjes. 

Locatie Antwerpen (België)

Een unieke locatie net over de grens in België. Geschikt voor groepen tot maximaal 75 personen. Deze locatie bevindt zich in een oude loods en heeft een uitgebreid paintballveld met een ware legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken. In Rijksevorsel is het mogelijk om te paintballen met grote groepen, maar ook Airsoft is mogelijk. Airsoft is de meest realistische vorm van paintball waar de deelnemers echte legeruitrusting krijgen en replica wapens!

Locatie Amsterdam

Een gezellige locatie midden in het stadscentrum met escaperooms en diverse mogelijkheden voor leuke workshops. Ook een ideaal startpunt voor citygames. Een knusse locatie waar het goed toeven is met vrienden, familie en collega's. Perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een dagje uit.

Locatie Apeldoorn

Op zoek naar een geschikte plek voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of dagje uit met vrienden? In het centrum van Apeldoorn vind je één van onze locaties met escape rooms, workshopruimtes en het perfecte startpunt voor een hilarische citygame. Gezelligheid gegarandeerd en goed bereikbaar.

Zit jouw locatie er niet tussen?

Neem dan contact om de mogelijkheden te bespreken.
We zijn erg flexibel!