Locatie icon
Locaties
belgië
ardennen

Een avontuurlijke locatie midden in het groen, in de bosrijke Ardennen van België. Deze buitenlocatie biedt verschillende mogelijkheden voor sportieve en actieve uitjes. Paintballen met een grote groep, op GPS ontdekkingstocht of met een gekke fiets de heuvel af racen. Geniet van de buitenlucht tijdens een weekendje weg met vrienden, familie of collega's en laat je verrassen door de vele outdoor mogelijkheden. 

ACTIVITEITEN LOCATIE ARDENNEN

Op deze bosrijke locatie kun je diverse activiteiten doen. Denk aan paintball, expeditie robinson of een gezellige game. Ga je graag op pad met een GPS apparaat, of liever het water op in een kano? Denk ook eens aan alle manieren waarop je een berg kunt afracen. Met een fiets, een step, een opblaasband of een driewieler. 

HORECA LOCATIE ARDENNEN

Een hapje eten of een verkoelend drankje zijn zeker verkrijgbaar op locatie Ardennen. Diverse mogelijkheden van een snelle en makkelijke lunch tot een uitgebreide BBQ. We maken graag een arrangement op maat voor u. Interesse? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op!

 

Zit jouw locatie er niet tussen?

Neem dan contact om de mogelijkheden te bespreken.
We zijn erg flexibel!